Mag_Ognia Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No właśnie robię taka gierkę: http://www.gmclan.org/up2386_11_error.html no i nie wiem jak dorobić animację chodzenia tak aby w zalerznosci gdzie jest mysz sie obracało. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millenium Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 hmm ja nie wiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nie rób tyle spritów tylko zrób jeden i użyj image_xscale oraz image_index. (bardzo ważna drobna rada) Po za tym nie wiem o co ci chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Jeju mam już sprity teraz mi chodzi o zmianę spritów przy chodzeniu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Użyj "sprite_index" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Jeju mam już sprity teraz mi chodzi o zmianę spritów przy chodzeniu!!! Mi chodzi o to abyś zorbił jeden sprit, bo będzie to lepsze rozwiązanie (mniej spritow, łatwiejsze w uzyciu i nie ma problemu z originem, jaki był u ciebie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No tak ale chce to zrobić tak żeby sprityn obracały się w stronę myszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi