Gość Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Tytuł: NO name :beta: Gatunek: ala pokemon Opis: Chodzimy bohaterem i zbieramy owoce, walczymy z orłami.Nic ciekawego Download: https://gmclan.org/up2049_4_no_name.html Rozmiar pliku: 1129KB Autorzy: Programowanie: MIMEK Fabuła: MIMEK Grafika: większość Mimek ale i Matthew i troszke z GM'a Muzyka: NARAZIE brak (nie umiałem fajny muzyczek znaleść) Screeny: 1 2 Jeśli zanajdziesz BUGA <---kill him powiadom mnie o tym. Komentujcie,bardzo proszę. :] :beta: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Chodzimy bohaterem i zbieramy owoce, walczymy z orłami.Nic ciekawego Zacheciles mnie. 1. Nie wiadomo o co biega. 2. Bohater w ogole nie skreca na boki (znaczy skreca ale nie mozna tego nazwac skrecaniem). 3. Idziemy w dol i zbieramy jakies klocki a gdy dotkniemy ptaka to gra sie resetuje wiec po co to health? 1. #Down Mogles napisac ze sie klika na ptaka -.-' Skad my mamy wiedziec jak sie 'walczy'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 health leci w dol tak szybko, że musimy kliknąć na ptaka zanim nas dotknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Słabe deenne zerżnięty przykład i tyle 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Słabe deenne zerżnięty przykład i tyle 1/5 Mag-Ognia nawet takich dennych przykładów nie robią... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No fakt. Coś takiego można zrobić w 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Mi się to w ogóle nie włączyło. Ale po screenach widzę że to chała, jednakże nie ocenię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Screeny i twój opis zniechęciły mnie do ściągnięcia i przekonały do oceny 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 a mnie zniechęciły same screeny xD PS: Nie wmawiaj nikomu że to beta, bo beta to praktycznie cała gra tylko z pewnymi nie dociągnięciami i nieprzetestowana wersja gry. A to... hmm... no chyba, że pełna wersja nie będzie się zbytnio różnić od tego czegoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Co to jest?? bo wygląda jak gra dos'owa ;P. Nie będę oceniać żeby ci nie obniżyć oceny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi