Micanser Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 W jakim sensie labirynt jest strategią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 1/5 Ty ją w ogóle testowałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Tak? No u mnie wejscie do tego "fioletowego" było całe zastawione :mellow: Chyba ze nie kumam o co chodzi w grze i może mozna to rozbijac abo co... Są dwa "fioletowe" jedno na górze(te, do którego nie można dojść) i jedno na dole(w prawym dolnym rogu). Ocena gry: Grafika - 1/5 (wszystko malutkie i... szkoda mówić(pisać)) Dźwięk - 0/5 (brak) Grywalność - 1/5 (nie do się przejść 5-tego poziomu) [bardzo]popracuj nad tą grą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 [bardzo]popracuj nad tą grą! Chyba kompletnie przebuduj albo zrezygnuj xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Wiecie co, pozmieniałem i to sporo jak wyjdzie pełna wersja to mam nadzieje, że wszyscy będziecie miło zaskoczeni, zmieniłem sterowanie, lekko poprawiłem grafikę, dodałem dźwięk itd. A może wkrótce wypuszcze 2 demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 To by miało sens gdyby było większe i gdyby mury same się generowały, przy wyborze trudności np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kychu Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 No i mam problem ze sterowaniem bo gdy ustawie nie na pressed tylko poprostu kawisz left czy tam inny to ten nasz punkcik strasznie zapieprza,co mam zrobić aby klatkował co 4 pixele ale nie tak szybko i nie za wlno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Użyj alarmów lub snap to grid :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi