Wizard Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Mam mały problemik z tilesetem... dokładnie dotyczy to przezroczystości tła - nie mogę jej ustawić, cały czas jest inny kolor (zakładam że jest go więcej na obrazku). Czy jest na to jakaś rada? PS. Jeśli był temat to bardzo przepraszam, ale nie mogłem tego znaleźć :unsure: . Z góry dziękuję za pomoc. ~Wizard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Kolor przezroczystosci to kolor piksela w lewym dolnym rogu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 W lewym dolnym? Ja myślałem ze on pobiera ze wszystkich rogów ale nie jestem pewny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 @UP: To trochę dziwnie by to działało xP Jak Strig już wspomniał musisz narysować "Kropkę"(Lewy dolny róg) koloru którego nie używasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wizard Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Wielkie dzięki ;) to już wiem jak poprawiać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi