Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Hejka, mam problem, czasami jak włączam komputer to klawiatura i myszka (są na usb) nie działaja, dopuki ich nie rozłącze i jeszcze raz niepodłącze, lub zresetje komputer (czasami musze to robic kilka razy). Nie jest to wina klawiatury ani myszki, bo już wymieniałem i jest to samo. Wiecie co może być powodem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Sam mam coś takiego i podejrzewam zasilacz. Sprawdź, bo może zasilacz ci padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Dziwi mnie tylko iz internet też ma podłączony przez usb i zawsze działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 czy nasz może bezprzewodową klawiaturę i myszkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Nie, raczej nie jesto to wina klawiatury, bo jak podłączam inną klawiature, jest to samo. Swiatełko na myszce się swieci zawsze, ale nie zawsze myszka działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi