Boro Casso Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Dziś zrobiłem sobie format i straciłem zakładki mógłby ktoś mi podać adres stronki na której były ripy z gier na gba i nie tylko Wybierało tam sie firma produkującą gry i pużniej gre potem cześć gry i było mnóstwo grafiki. Za pomoc ślicznie dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Nie znasz wujka Google?? wpisz "sprites gba" i znjadziesz. Pierwsza lepsza strona: http://www.gsarchives.net/index2.php?categ...=gameboyadvance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Nie o tą stronę mi chodzi A wujka google znam i zawsze pytam naj pierw jego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wujek Google jest już stary, słyszałem ostatnio w TV w wiadomościach o jakiejś nowej szukajce... xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi