dolaran Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zrobiłem przykład do poprawienia ze wzgledu na to że trudno to wytłumaczyć. Dlaczego przycisk "1" przy poruszaniu viewa ma opóźnienie w podążaniu za view? Co zrobić by strzałka myszy sie nie opóźniała? Z góry dziekuje za odpowiedzi prosze o zmiane przykładu i podanie linak. to jest tu przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Sciągnołem, wypakowałem, chciałem pomóc a tu klapa - .gmk . A Yoda Game Maker 7 niemiec niestety młody padawanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolaran Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Yoda co sie stało? nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 bo te przykłady są zapisane w starej wrsji gm-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Yoda nie ma Game Makera 7, który odczytuje pliki gmk. @Yoda - ortografia! @dolaran - nazywaj tematy porządnie. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mif@ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Zrób przycisk nie w STEP tylko w DRAW. Powinno pomóc. Nie oglądałem przykłady, więc to tylko domysły, jeżeli źle mówię - z góry przepraszam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 To chyba od FPS zależy. Powiększ room_speed :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi