eXo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tak jak w temacie,mam problem z zapisaniem gry.Jak to zrobić w formacie *.exe? Z góry dziękuję :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 create exetuable czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A DO FAQ-u ŻEŚ SPOJRZAŁ? http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=7 7. Jak zapisać grę tak, aby mogli ją odczytać ludzie, którzy nie mają GMa (w pliku wykonywalnym)? Żeby zapisać grę w formacie 'exe' należy wybrać 'File->Create Executable' i wskazać gdzie zapisać plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 File>Create Executable Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXo Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 dziękuję,zupełnie nie skojarzyłem executable z .exe.Młotek ze mnie,zielony w dodatku.Jeszcze raz-Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 executable - wykonywalny i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi