Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 oto moj przykład, w którym pokazałem jak zrobić dwie muzyczki : jedna gra gdy bohater jest widoczny a druga gdy nie jest widoczny:P wiem, że przykład do d**y ale dałem... DOWNLOAD IT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Nie dość, że słaby przykład to jeszcze nie wykonuje tego co powinien. 1 gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Wiem, że słaby przykład...Ale gdyby go trochę ulepszyć byłoby znacznie lepiej , co nie?? zds: Mój pierwszy przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ale badziew :] (tego nie mozna inaczej nazwac) przyklad jest dobry dla N00Bów, ale nie dla mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ale badziew emot11.gif (tego nie mozna inaczej nazwac) przyklad jest dobry dla N00Bów, ale nie dla mnie Bo jeszcze nie doszles do tak 'skomplikowanych',gier/programow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No były by 2 gwiazdki, jakby dobrze działał. Jednak kiey dzwięk drugi jest odtwarzany i znow będę widoczny to pierwszy już odtwarzany nie jest. Fatalne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @kasa100 no ta Ty jestes boski... @mimek narazie odpuść sobie robienie przykładów... Porób gry... nie warto takich przykładów robić... Ale nie zniechęcaj się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Mimek, skoro wiesz, że jest jak to nazwałeś do d**y to po kiego grzyba dajesz to na gmclan? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 żeby sie pochwalić że coś umie a nie tak jak inni tylko przerabiają przykłady. A jedyne co znają to Ctrl + C i Ctrl + V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Dzięki wszystkim za komenty... A przy okazji(wiem ze to zły dział ,ale sie spytam) Jak zrobić,że gdy znowu jest widoczny to działa ten dźwięk ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 To jest to robienie przykładów ^^ . W Step: if x < 0 || x > room_width { sound_stop(snd) } else { sound_play(snd) } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 to gorsze od mojego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 @Up: Ty przynajmniej wiesz więcej niż ja :P . Wystarczy być lepszym niż ja by dawać przykłady oceniane lepiej niż 2 gwiazdki. Bo ja GMem się nie interesuje zbyt, czasem się w nim bawię, ale jestem bardzo słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi