Tykwin Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam, Ja wraz z kolegami potrzebujemy dobrego programisty (tak aby bardzo dobrze się znał na GM) nie sądźcie pochopnie że pisze tutaj noobek :sp_ike: Projekt ten nie będzie trwał 3 dni czy 6 bowiem chcemy ,, zrobić " grę mmo rpg lub fps 2d. ,, Robiliśmy " Już grę na HL Source Mod wszystko poszło pięknie modele 3d muzyka prawie koniec lecz programista że tak powiem uciekł. Grafika - Ja Muzyka - Becio ( nie ma na forum ) Hosting - Wirek,Clon lub płatny ( nie ma na forum ) Webmastering - Ja & Wirek Czego oczekujemy? Dużo zaangażowania i wiedzy Często online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Czego oczekujemy? Dużo zaangażowania i wiedzy Często online Co dajecie w zamian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Projekt ten nie będzie trwał 3 dni czy 6 bowiem chcemy ,, zrobić " grę mmo rpg lub fps 2d. Powiedz tylko, jak zrobić dwuwymiarową grę z widokiem z oczu bohatera z pełnymi możliwościami ruchu. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Już grę na HL Source Mod wszystko poszło pięknie modele 3d muzyka prawie koniec lecz programista że tak powiem uciekł. Zaprezentuj może tę muzykę i screeny tych modeli (Albo same modele), byśmy mogli zobaczyć, że coś potraficie w ogóle w jakimś temacie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Lipca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Powiedz tylko, jak zrobić dwuwymiarową grę z widokiem z oczu bohatera z pełnymi możliwościami ruchu. ;) to będzie taka gra co się w kaczki strzela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 to będzie taka gra co się w kaczki strzela :P Klon Kurki Wodnej? O boże, tyle tego już wyszło i ma być kolejna część? :P Nie no, was chyba nikt z branży nie zna, i nie ma zamiaru ryzykować w coś niepewnego, zwłaszcza jak programiści wam uciekają. No chyba że pokażecie że to, co robicie, jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tykwin Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie będzie to coś ala Conquer Online, Tibia coś takiego .... z tymi modelami nie wiem czy nadal są na moim starym HDD jak będe miał wrzuce na Rapidsahre Widze że będzie 12093812093821039 mld postów żebym to pokazał więc za ogólnie jest ktoś chętny do zrobienia RPG 2d?? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie zaufam osobie której nick po modyfikacji lekkiej brzmi "Tinki Winki". J/K. Ja poczekam aż coś zobaczę. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tykwin Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie rozumiem zaufać ?? czy ja moge wam coś ukraść??....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie rozumiem zaufać ?? czy ja moge wam coś ukraść??....... Nie, ale możesz np. się op***niczać wraz ze swoimi koleżkami, podczas gdy ten tutaj znaleziony programista będzie harował za 3. Możecie również zrezygnować z projektu tak szybko, jak go chcecie zacząć. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tykwin Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No to kiedy i kto i co będzie robił zgadamy się chyba nie? :P Kto chce ?? zrobić super gre pt ,, w kaczki strzela " Min. Req: 2GB RAM Dual Core 3200 Mhz nVidia 8800 GTS 56 kb/s internet connection xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Kto chce ?? zrobić super gre pt ,, w kaczki strzela " Min. Req: 2GB RAM Dual Core 3200 Mhz nVidia 8800 GTS 56 kb/s internet connection xP Eeeee...to już kompletnie burzy Twój wizerunek. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No cos mi się to niepodoba... :| A tak poza tym to czemu nie nadal nie pokazujesz swoich dotychczasowych dzieł? czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 drugi bagno,dużo mówi,ale boi się pokazać co potrafi. hmm...a może to 2 konto bagno?=] Edit: Albo i 3 konto. I po co te durne spekulacje, moderatorzy wiedzą kto zakłada sobie kolejne konta :) . No i byś nie spamował tak, ciągle musisz pisać coś nie na temat. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tykwin Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie rozumiem tego bango :P no to niech chociaż jak mówicie że będzie harował za 3 to na próbny tydzień np? ... a żeby cokolwiek pokazać muszę znaleźć stary HDD .... Ps. Znalazł się już oczekiwany na mnie programista bardzo dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi