Bagno Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Bączek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Żegnamy Cię, alleluja! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 a idź se, siej swoją marną propagandę hakierską gdzie indziej B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiwat lipiec, trzynasty lipiec ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ej, a dlaczego e-informatyka.com/forum jeszcze stoi?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiwat lipiec, trzynasty lipiec ;/ . czas na nowe święto narodowe? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie będzie nam cię szkoda. Nic dobrego tu nie wniosłeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Wiwat lipiec, trzynasty lipiec ;/ . Jutro moje urodziny :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A 13 to ponoć pechowa liczba BTW: mam nadzieje, że macie zrobione zakupy bo teraz taka ustawa, że w święta nie wolno XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Spoko, wszystkiego najlepszego. Poza tym, po co odchodzisz ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Spoko, wszystkiego najlepszego. Poza tym, po co odchodzisz ;p ? Nie mam zamiaru wysłuchiwac śmiechów ze mnie. I am what i am and i'll never change! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie mam zamiaru wysłuchiwac śmiechów ze mnie. I am what i am and i'll never change! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Po prostu twoje wyczyny są conajmniej śmieszne. Nikt tu nie lubi jak ktoś plagiatuje lub udaje hackera. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Najwyzszy czas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA! Po prostu twoje wyczyny są conajmniej śmieszne. Nikt tu nie lubi jak ktoś plagiatuje lub udaje hackera. :) Sorrr, ale ty chyba naprawde jesteś maruda. lol, nie chcę się porzechwalac, i dlatego widzicie to co widzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ale o to chodzi, że najpierw się chwaliłeś czego to nie umiesz, a jak chcieliśmy, żebyś nam pokazał na realnym przykładzie to, to zawsze się wymigiwałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Nie mam zamiaru wysłuchiwac śmiechów ze mnie.sam sobie zapracowałeś na takie śmiechy, dobiłeś siebie szczególnie tym LamaOS, którego kod skopiowałeś z haxite, poza tym chwaliłeś się byle gównem, chcąc chyba udowodnić swoją jakże przeogromną wiedzę. wybacz, ale takie numery nie przejdą szczególnie na takiej stronie jak GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Weź się do kupy. Mnie wiele nie lubi (xP) , a się nie obrażam... Nikt nie lubi jak najlepszego udajesz... a nie jesteś jednym z najlepszych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Sorrr, ale ty chyba naprawde jesteś maruda. lol, nie chcę się porzechwalac, i dlatego widzicie to co widzicie. Noszkufa, ale ze mnie maruda no. Nie cierpię być marudą. ;/ No nie chcesz się przechwalać, tylko zrzucasz źle ściągnięty przykład os'a, dajesz źródła Grub'a i nie umiesz powiedzieć co z tym zrobić. No przepraszam bardzo, ale to już żenada. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Noszkufa, ale ze mnie maruda no. Nie cierpię być marudą. ;/ No nie chcesz się przechwalać, tylko zrzucasz źle ściągnięty przykład os'a, dajesz źródła Grub'a i nie umiesz powiedzieć co z tym zrobić. No przepraszam bardzo, ale to już żenada. :P :bye1: ŻEGNAM :bye1: I rzucam klątwę :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Nie musicie wiedzieć kim naprawdę jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 :bye1: ŻEGNAM :bye1: I rzucam klątwę :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: urzekła mnie twoja historia :( no i - na razie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 :bye1: ŻEGNAM :bye1: I rzucam klątwę :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Ałć! Nie rzuca się w ludzi rzeczami! Zwłaszcza twardymi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Krzyżyk na drogę. Papa... :] PS. Miało się nam żal zrobić, czy co? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 PS. Miało się nam żal zrobić, czy co? :/ Jabola tak jego historia urzekła że aż się na ircu popłakał. To jest podręcznikowy przykład ludzia, który udaje że wie coś, czego nie wie. Do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 (...) Nie musicie wiedzieć kim naprawdę jestem... Przypominasz mi bigsharka, on zawsze robil takie glupie i smieszne gry z tego co pamietam, no i w ogole taki styl mial xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Jabola tak jego historia urzekła że aż się na ircu popłakał.dalej nie mogę się uspokoić. :crying: idę się pociąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Goodbye for now! I chuj! x| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mówiłem przecież że nie wiecie kim jestem i nie chcecie wiedzieć GoDbYe FoR eVeEeEeEer!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Mówiłem przecież że nie wiecie kim jestem i nie chcecie wiedzieć Ależ wiemy. Ryczącym dzieciakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi