Gryzli Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 :thumbsup:Elo daje linka z przykladem Download:https://gmclan.org/up2551_4_maly_przyklad_platformowki.html Odrazu muwie Nie musisz mnie dawac do Credits! Zobaczymy kto jest uczciwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Juz dawales podobny przyklad. jezeli wogole czcesz dawac przyklady, to tylko jak ktos bedzie o nie sie pytal. oczywiscie ocena: 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 omg -.- GM7.0, nie sciagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dałbyś to w GM6 <_< Odrazu muwie a ja odrazu mówie żebyś się ortografii nauczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To sobie wreszcie ściągnijcie GM 7. Taki problem z aktualizacją, czy kluczy nie ma nielegalnych :/ ? Nie rozumiem mentalności polskiej sceny. Jak był GM 6, to wszyscy z uporem zostawali przy GM 5, a teraz jak jest GM 7, to z uporem przy GM 6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To sobie wreszcie ściągnijcie GM 7. Taki problem z aktualizacją, czy kluczy nie ma nielegalnych :/ ? Nie rozumiem mentalności polskiej sceny. Jak był GM 6, to wszyscy z uporem zostawali przy GM 5, a teraz jak jest GM 7, to z uporem przy GM 6... Potwierdzam w 90%. W 90, bo miałem problemy z zarejestrowaniem się na stronie yoyogames.com, ale w końcu mi się udało i upgrade'owałem GM-a. Co do przykładu, n00bom się przyda, choć początkującym już nie. Tym nie mniej nie jest tragicznie, choć mógłbyś wykonać ruch potworów. PS. Zauważcie różnicę między n00bem a początkującym. N00b to ktoś taki, kto sobie wszystko zerżnie (niestety, tak to trzeba określić), a początkujący to taki, który w końcu czegoś się nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 poprostu dla mnie GM6.1 jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 poprostu dla mnie GM6.1 jest lepszy. Nie dla tych, którzy swoje "ikspeki" wywalili w ciężką ch****ę i zainstalowali Vistę. A może po prostu masz kluczyk z alternatywnych źródeł? Dla mnie GM7 ma tylko jedną wadę, której nie ma w GM6: wolniej się uruchamia. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 wysle mi ktoś klucz bo nie moge nigdzie znaleźć :( Do czego klucz ci potrzebny to ja nie wiem, ale nie wydaje mi się, żeby do jakiegoś domu czy coś, najpewniej prosisz o cd-key do softu, więc otrzymujesz warna. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 wysle mi ktoś klucz bo nie moge nigdzie znaleźć Do czego klucz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jak do gm-a a chyba do gm-a to czuje warna w powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A jeszcze kilka dni temu ktoś dostał bana za to samo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 chlopie po co robisz przyklady skoro wiekszosc to klocki? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 M@ti002: Jakoś przykłady które robi Mark Overmars (autor Game Makera jakby ktoś nie wiedział) też są na klockach i nikt nie marudzi, po co on robi przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 heh... GM7.0 robi exe dwa razy większe niż GM6.1 , to jest wada główna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 @Marmot: tak ale marek robi przyklady dla noobkow, ewentualnie dla poczatkujacych. a na tym forum nie ma ich duzo. poza tym marek jest chyba najlepszy w robieniu gier w gml (w koncu autor, heh) a gryzli jest "smart newbie" chociaz w sumie moge sie mylic. poza tym po co robic przyklad platwormowki, skoro chyba kazdy (nawet noob) moze sobie zrobic podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 No i co z tego, nie może być kolejnych przykładów platformówki ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 M@ti: Ale co z tego, że ma Smart Newbie? Czyli, ze nabijasz posty, tak xP ? @Topic: Przykład słaby, napewno nie samodzielny. 1/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 gryzli jest "smart newbie" chociaz w sumie moge sie mylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 A co ma ranga do faktycznego stanu wiedzy. Ja mam najwyższą rangę jaką się da, a już dużo rzeczy z GM nie pamiętam, ratuje mnie w nim tylko spryt, umiejętność korzystania z pliku pomocy i pewne nawyki z innych języków programowania. Poza tym, nie sądzę, że wszystkich stan wiedzy dałoby się rozpatrywać wg tych rang, bo dla jednych byłoby to krzywdzące, a dla innych przesada z oceną ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 napisalem wyraznie: MOGE SIE MYLIC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 gryzli jest "smart newbie" chociaz w sumie moge sie mylic. Mati, czytaj uważnie. Wyraźnie po moim poście można było dojść do wniosku, że to nieważne, że ktoś ma Smart Newbie. I gdzieś to mam, że możesz się mylić. Chodzi mi o to, że ty myślisz, że jak sobie nabijesz "o_O" (wiecie o co chodzi xP ), czyli setki bezsensownych w dodatku postów to będziesz najlepszy w GMie. Tak nie jest i nie będzie. Nabijanie postów nic ci nie da. Moje posty są z sensem i nie nabijam sobie zbędnych postów :) . Rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi