Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Radio już znów nadaje! Następiło duuużo kluczowych zmian: - Poszerzenie oferty programowej (LOL [Programów radiowych) - Puścimy każdą reklamę :D - Strona naszego radia bazuje na PHP Fusion (W budowie) - Uhh, wkońcu konsola pozdrowień i ramówka - Autopilot (Własny w php) Will :D - Umieszczony na płatnych serwerach!! (20 slotów 48kbps) [wybraliśmy promocję do 30 września za free a potem płacimy] Posłuchajcie nas! Oficjalna strona - w budowie Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Bagno ty wielki czlowieku. Kiedys dawales swoj skrypt w bashu potem pisales system operacyjny a teraz jakies radio. Co ty leonardo da vinci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 lua.pl to darmowy hosting... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 lua.pl to darmowy hosting... Nie o to biega Serwer shoutcast jest płatny :bye1: A stronka za free <_< Nie jestem da vinci :D Radio mam od 2 miesięcy :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A ZAIKS opłaciłeś? czy nadajesz swoje własne kawałki hmm? :> Sam miałem kiedyś radio płaciliśmy 150 zł miesięcznie ZAIKS'owi i musieliśmy listy utworów które będziemy puszczać [...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jaka muzyka u was leci? To, co słyszałem, to było...no...no nie wiem. :P W każdym razie jakieś takie hh było, więc ja podziękuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A ZAIKS opłaciłeś? czy nadajesz swoje własne kawałki hmm? :> Sam miałem kiedyś radio płaciliśmy 150 zł miesięcznie ZAIKS'owi i musieliśmy listy utworów które będziemy puszczać puszczać [...] EDIT: poprawiłem bo walnąłem gafe... Taaa @Adster - puścimy co tylko chcesz :D To wy muzyke puszczacie głosując :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale to jest twoje radio czy GMClan'owe??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ale to jest twoje radio czy GMClan'owe??? ?? Moje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Nie, moje <_< to co z tym zaiksem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak nie twoje to radio to czyje??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Co ty taki ciemny?Jego własne radio internetowe,jak chcesz założyc własne to dam ci fajnuy kurs jak zrobic takowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jak nie twoje to radio to czyje??? Moje! ZAIKS - już wysłałem podanie (wczoraj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @ Proxx Jak możesz to daj, dzięki. @ Bagno Fajne te radio... Nawet swoje pozdrowienie usłyszałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Po ilu puszczasz pozdrowienia? Bo ja swojego nie słyszę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Po ilu puszczasz pozdrowienia? Bo ja swojego nie słyszę :( My fault :] Już czytam, zapomniałem że wogule coś mi piszecie btw. guxio, super avatar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 To patrzył byś co trochę :P Ja już następne "pozdrowienia" (xD) wysłałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Moje! ZAIKS - już wysłałem podanie (wczoraj) Dobra a czy jako 12 latek jesteś w stanie płacić 150 zł miesięcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Dobra a czy jako 12 latek jesteś w stanie płacić 150 zł miesięcznie? Ej, ja nie mam 12 lat, mam 13 - idę do gimnazjum, zwróc uwuagę na date urodzenia - 14 lipec 1994 Dlaczego wyświtla 12? 14-go ukończę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Czyli masz 13 lat i zarabiasz na tyle zeby to oplacic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 @Stig - tak, roznoszę ulotki @] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 qrwa bagno ty się zacznij tłumaczyc,bo z kazdym tematem jak ktoś zadaje nietypowe pytania to ty udajesz ślepca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Masz: - wysłałem podanie do ZAIKS wczoraj - zarabiam na roznoszeniu ulotek reklamowych co mi daje dochód... ok 500 zł miesięcznie - tak jestem w stanie opłacic ZAIKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 - zarabiam na roznoszeniu ulotek reklamowych co mi daje dochód... ok 500 zł miesięcznie Ciekawe jeki głup zatrudnił dzieciaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ciekawe jeki głup zatrudnił dzieciaka? W Szczinku tak mamy, trza miec 13 lat tera gra utopilot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Do roznoszenia ultoek zatrudniane są często dzieci, ale nie wiedziałem iż tyle się zarabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 To ja już szukam gdzie ulotki można rozdawać ^^, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 U nas dają 50zł/dzień za zbieranie owoców xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 I tak to z tematu o radiu zrobil sie temat "Gdzie lepiej zarabiac? Rozdajac ulotki czy zbierajac owoce?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Można zarabiac na uliotkach więcej, ale mi się nie chce gdybyś roznosił dziennie 2000 ulotek przez 30 dni miałbyś 2400zł - za 1000 jest 20zł dziennie :] DOoobra, koniec o zarabianiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi