artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Szukam grupy ochotników do stworzenia gry.Będzie potrzeba ich kilku a nawet kilkunastu.Potrzebuję następujących członków: -grafików (tutaj max trzy osoby) -scenarzystów(guxio,gilead), (Brak Wolnych Miejsc) -programistów (nakyls,blackmaul),(tu nax pięć osóB) -muzyków (tu max dwie osoby) -promotorów (max siedmiu) -wyszukiwaczy(maxymalnie czterech) -levelDesingerów(max trzy osoby) Ja będę głównym przewodniczącym i nadzorującym całą produkcję , alę również potrzebuję zastępcy , którego wybiorę. Chętni zapisując się muszą podać: -imię i nick -numer gg -e-mail -jeden z siedmiu zawodów w którym chcą robić -może też być numer telefonu komórkowego Gra musi być internetowa.Coś takiego : np.zakładasz konto podajesz nick e-maila itp. a póżniej już tylko się logujesz i grasz. Gdy już skończymy demo naszej gry będzie ją trzeba gdzieś umieścić a więc będą potrzebni: -ktoś kto załatwi domenę, -osoby które zajmą się programowaniem i tworzeniem strony,(nakyls) -kilka osób które będą załatwiały lub tworzyły grafikę , dzwięki , animacje itp. no co z wami? Straciliście ochote robienia gier w wakacje? nie wierzę. PLAJTA!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie, po prostu nie chcemy dołączać do kolejnego niewypałowego projektu. Tym bardziej że jest założony przez osobę, która nie posiada za dużej wiedzy o GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 a wręcz posiada brak wiedzy, bo nawet nie masz zarejestrowanego gm'a. i zadajesz pytania typu: co to dll? i jak to używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ja mogę być tu: -programistów (tu nax pięć osóB) Mogę programować stronę I w Game Maker Imię: David Nick: Nakyls Numer GG: 1146678 E-Mail: nakyls@n-l.pl Tel.Kom: Podam ci na PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ok nakyls chociasz jeden normalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie, po prostu nie chcemy dołączać do kolejnego niewypałowego projektu. Tym bardziej że jest założony przez osobę, która nie posiada za dużej wiedzy o GM. zgadzam się z tobą 100%... nie popieram takich n00bowych grup tworzenia gier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 jak chcesz żeby cokolwiek z tego było to pierwsze zrób stronę, forum i chat. potem pokaż co ty potrafisz a potem szukaj ludzi do współpracy. Aha tak poza tym musisz mieć zarejestrowanego gm'a bo nikt nie będzie z tobą zrobił bez tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 jak chcesz żeby cokolwiek z tego było to pierwsze zrób stronę, forum i chat. Ty się oto nie martw :) Wszystko będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ok nakyls chociasz jeden normalny Ty chyba jesteś nienormalny. Jakbyś tego nie zauważył znasz się bardzo kiepsko na GM. Osobiście ja bym nie chciał mieć takiego Team Mastera. Po drugie: żądasz podania GG - nie każdy go ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 znasz się bardzo kiepsko na GM To chyba ty jesteś kiepski Ale dlaczego na twojej stronie www.e-informatyka.com nie stworzyłeś własnej strony ? Powered by Mambo PS: JA tylko mówię i proszę nie czepiajcie się mnie bo ja tylko powiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 To chyba ty jesteś kiepski A widziałeś jakąś moją grę? Ale nie taką z przed roku. Nie widziałeś, bo nie opublikowałem.* Ale dlaczego na twojej stronie www.e-informatyka.com nie stworzyłeś własnej strony ? Wszyscy chcieli mieć CMS'a, żeby łatwo było artykuły słać ^^ *No dobra opublikowałem małe demo. Trochę kiepskie, ale na dysku już mam o wiele lepszą wersję ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ale ja mówiłęm nie czepiajcie się mnie :] @artimal To kiedy mam zacząć tworzenie strony , forum , chat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Szukam grupy ochotników do stworzenia gry.Będzie potrzeba ich kilku a nawet kilkunastu.Potrzebuję następujących członków: -grafików (tutaj max trzy osoby) -scenarzystów (tu max dwie osoby) -programistów (tu nax pięć osócool.gif -muzyków (tu max dwie osoby) -promotorów (max siedmiu) -wyszukiwaczy(maxymalnie czterech) -levelDesingerów(max trzy osoby) hmm...26 osób pod włądzą jdnego Artimala,no ciekawe,ciekawe. Ile już masz osób?2-3? Po za tym pokaż co potrafisz to może ktoś jeszcze dojdzie do tego 'teamu'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Po za tym pokaż co potrafisz to może ktoś jeszcze dojdzie do tego 'teamu'. Problem z tym że on nic nie ma zrobionego (bo nic nie umie zrobić) , tylko szuka osób które zrobią taką gre jaką on chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ja się zgłaszam jak mi dasz posadę szefa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 beznadziejny pomysł, powiem tyle umiesz liczyć licz na siebie, najlepiej robi się gry samemu nie w jakiś team`ach...uuu ale mam kaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ta lepiej jak jedna osoba pisze kod bo wtedy kontroluje wszystko a w pisanym przez kilka osób pogubicie się na samym początku... To że Guxio użył cmsa to nie znaczy że jest kiepski... poza tym on nie tworzy teamu 20 osobowego i stawia się na czele... A zresztą nie czepiajmy się ich... Chcą niech tworzą... z niecierpliwością czekam na tą wspaniałą gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jakby taką propozycję dał Tymon czy Ranmus to bym ich się dopraszał by mi pozwolili dołączyć, nie dlatego że mają admina czy moda, wiem że dużo potrafią, jakby taką propozycje dał Micanser czy Pieter to bym się zastanowił nad dołączeniem, ale jak taka propozycja wychodzi od kogos kto prawie nic nie umie to... dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 beznadziejny pomysł, powiem tyle umiesz liczyć licz na siebie, najlepiej robi się gry samemu nie w jakiś team`ach...uuu ale mam kaca Ale jednak jesteś w High level game studio,czy jakoś tak=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 karus99 jak chcesz to możesz być jednym z szefów poszczegulnych działów ja tylko pracuję nad organizacją Co się mnie czepiacie ja wcale aż tak mało nie umiem zrobić a że dużo się pytam i chcę zdobywać nowe informacje na temat gamemakera to jest moja sprawa. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 -programistów (tu nax pięć osóB) -imię i nick -numer gg -e-mail Dobra mogę być programistą: znam C++, C#, PHP, Pythona, szczątkowo Ruby, (ze znacznikowych XHTML, CSS), Jako tako JavaScript. - imienia nie podam, a nick znasz - nie używam gg.Co najwyżej JiD: blackmaul@jabberpl.org - maila nie podam. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ok :thumbsup: teraz tylk potrzebujemy scenarzysty który pomyśli nad tytułem i fabułą gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ok, ja chce być scenarzystą. Mój pomysł: Ziomalska gra Chodzimy ziomalem i zbieramy zielone puszki z amfetaminą. Pasi? Akurat na Twój poziom umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 atrimal, karus99 szefowi i myślisz że ci np. taki tymon dołączy lol! nawet ja do ciebie nie dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 guxio@ :] może pomyśl o czymś ciekawszym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ale ja chcę być szefem wszystkich bo wszystkich zwolnię żeby nie było tego głupiego teamu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilead Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ja mogę się dołączyć imię: Przemek Nick: (Znasz) GG: 2005598 e-mail: Przemek77777777777777@o2.pl (to nie żart) kom: (nie podam na publicznym forum) mogę być tym scenarzystą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 @Gliead: Nie słyszałeś o PW? @Armital: Ok, lepsze: MWorld (Taki skrócik od MagicWorld, ale to dość pospolita nazwa ^^) Więc fabuła: Pewnego razu w wiosce Wodo mieszkała księżniczka Fawia. Fawia chciała uciec przed przymusowym małżeństwem z księciem, a w takiej wiosce nikt jej nie znajdzie. Jednak podły książę wyznaczył nagordę: 1000złotych monet za informację o księżnicce. Któryś z wieśniaków zdradził informacje. Teraz księżniczka musi uciec. I to jest zadanie gracza. THE END. Teraz pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 hmm nawet spoko teraz tylko potrzeba grafika który się porozumie ze scenarzystą a póżniej z programistami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 czyli wszystko mają odwalić za ciebie? a potem ty podpiszesz się pod tym chodź nic w to nie wniesiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi