Gryzli Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 :P Tytuł: LongiS Gatunek: platformówka Opis: Przechodzenie kolejnych leveli jak to na platformowke przystalo:) Download: Klik Rozmiar pliku: 1214KB Autorzy: Programowanie: Gryzli Fabuła: - Grafika: Gryzli Muzyka: - Screeny: Wejdziesz a zobaczysz heh "wejdziesz a zobaczysz" to w kinie, a na tym forum stosujemy szablony, regulamin wyraźnie nakazuje dodawanie zdjęć z gry... Warn! Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Czemu to jest takie nieciekawe i nudne? :/ 1/5! Brzydota, levele za proste, błąd na końcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor dał sobie 5 gwiazdek za badziewie, które jest warte 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 potem beda trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 a gdzie skriny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie potrzebne. I tak nie można w to grać. Grafika: 0/10 Muzyka: 0/10 Grywalność: 1/10 0+0+1:3=1/3=1/3+1(za pierwszą grę)= 1 1/3=1gwiazdka. Brawo: Jesteś pierwszą osobą, która za pierwszą grę otrzymała ode mnie mniej niż 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 hmm... :confused: grafa: 1/5 (tylko background i wyjscie sa twoje reszta to gm a poza tym w ostatnim levelu grafa troche oczoRABNA) dzwiek: 0/0 gryw: 2/5 (chyba tylko 2-latek by mial problemy z przejsciem tej jakze trudnej gry :P) ogolnie: 1/5 @guxio: skad wiesz ze to jego pierwsza gra? nigdzie tak napisane nie jest :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 tak napisane nie jest LingO, Juz w wersi pelnej (moja pierwsza gra) Gratuluję, Mati002. (Przepraszam za off-topic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 0 screenów 0 talentów 0 pomysłu 1 gwiazdka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 1 gwiazdka, to co wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 powinien dostać warna za to że nie dał screenów (musza być!)(pewnie ja dostane warna za zabawe w moda :) ) co do gry to :( 1 gwiazdka cienko Nudna gra nie można zdobyć żyć żadnych urozmaiceń 1 gwiazdka + 1 za to że to towja pierwsza gra =2 * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 aaaaa przestań być konfidentem, co ci da że on dostanie warna? trzeba uczyć się pokoju i szacunku a nie w sędzie i kata.. jakbym tak robil to juz nie jednego sk******* miałbym na sumieniu ;-) A co do gierki - do niestawiam oceny... szczerze mówiąc nie zagrałem... sorry za offtopa. Yaga Yaga Yo Propaganja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 1/5 Postaraj się bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Daj screeny to pobiorę, bo tak to nawet nie wiem co pobieram. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Mysle ze zrobie jakoms fajna i lepsza gierke ;) tylko ze pomyslu brak da ktos jakis pomysl na gre ale z przykladem bardzo prosze umieszcze w credits!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Przerabiająć przykład nic nie zdziałasz.kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Wiem ale ja chcialbym dla brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Przeszedłem całą grę i pokazał się błąd: ___________________________________________ FATAL ERROR in action number 1 of Collision Event with object spr_teleport for object object1: Moving to next room after the last room. Nic ciekawego. 1/5 EDIT: a spodobala sie chociasz? bo niewiem czy robic lepsza grafie i pelna wersje i wiele innych... dobra temat zamykam ide zrobic nowa gierke smile2.gif Twoja pierwsza gra to LingO, a druga to też LingO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 O jezu pierwsza gierka jest pelna 2 jest demo tam gdize wiencej plansz to pelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Niom niestety 1/10 a pozatym podpisujesz się pod grafe(chodzi mi o klocek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Screeny: Wejdziesz a zobaczysz heh Ale ja nie wejdze :twisted: bo muzę najpierw zobaczyć I nie sciągne bez Skrenów (OBRAZKÓW) Pozdrawiam Nakyls :red_indian: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 O boze 1# Przerobiles jakis przyklad i nawet nie wiedziales co oznaczaja nazwy obiektow/spritow (w jakiej grze obiekt ma na poczatku spr_~?) 2# W mecie robi sie sprawdzanie czy to ostatni pokoj bo wylatuja bledy 3# Pilka przykleja sie do scianek nawet jak napadniesz na nia od boku, trzeba specjalnie spasc zeby przegrac 4# O moj boze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ___________________________________________ FATAL ERROR in action number 1 of Collision Event with object [b]spr_[/b]teleport for object object1: Moving to next room after the last room. Hoho. Jeżeli sprite do tego obiektu się nazywa tak samo, to życzę powodzenia, gdybyś kiedykolwiek się przesiadł z klocków na GML. Nie no, trzeba wyrabiać sobie nawyki. Ja daję 2/5, bo gra pozwoliła mi zabić 4 minuty z życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 1 gwiazdka, gdy byś zrobił lepszą grafikę sklep za te Points to by było nawet nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Gra jest naprawdę badziewna. Lecz trzeba od czegoś zacząć. Naucz się stosować zasady ortografii w grze jak i na forum.. cytuje "jakoms"... Powinieneś przejrzeć dokładnie główną stronę Game Makera (różne tutoriale itp.) i dzięki temu znajdziesz pomysł na grę. Edit: Proszę zmień nazwe gry :) Lingo to mój ulubiony teleturniej na TV4 :) Miałem nadzieje że to będzie ta gra.. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Dobrze zmieniam nazwe LingO na LongiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 zmien grafe popraw bledy dodaj dzwieki bo jakos nic nie wydobylo sie z moich glosnikow nie wiem czy po tym bledzie sa jeszcze jakies plansze ale jak nie to powiem ci ze to nawet jak na minigierke to malo :P jak wczesniej o sklepiku za punkty ktos wspomnial to nie taki gupi pomysl Nie urzeklem menu w tej grze xD no i po F1 to myslalem ze sie zalamie .. czego piszesz ze grafika twoja jak nie twoja ?xD .. no moze niektore rzeczy ;p Oceny nie daje zeby ci nie popsuc ale popracuj nad gra Lingo , fakt jest taki teleturniej na tv4 , wymysl jakas taka fajna przyciagajaca klienta nazwe :P pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Grafika fatalna. Muzyki brak. Grywalność średnia. I na dodatek ten błąd: ___________________________________________ FATAL ERROR in action number 1 of Collision Event with object spr_teleport for object object1: Moving to next room after the last room. <_< ocena : 1/5 + 1 (pierwsza gra)= 2/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 buulllleeeee.... zaraz sie pozygam. od razu widac ze autor wlepil sobie 5 gwiazdek. (wystarczy miec odpowiedni program do podglądania stron). A ja dam 1 gwiazdke. szkoda ze nie ma 0 gwiazdek, bo bym postawil 0. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 @Kasa100 Wiesz ja nic o twojej gierce bzdurnej gierce i idiotycznym tytułem (I'm kill you) <_< Od twojej gry można się pożygać. A to twoja 87 gra -.- A to jego pierwsza gra. Sorki za off-topic. @Topic A co do gry to jest nudna. Po jakimś tam leveló jak inni mówili wyskakuje Error. Grafika z GMa i twoja ale obrzydliwa. Daje 1/5. Postaraj się w następnych gierkach. Życzę powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi