Markos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Tytuł: TwistyTwister Gatunek: zręcznościówka (online) Opis: Gra jest jedną z tych przy której trzeba się spocić żeby się wpisać na listę lub ściągnąć klikora i cieszyć się, że się oszukuje... W grze mamy do wyboru jedną z 6 desk które różnią się tylko wyglądem. W trakcie gry nie chodzi o co innego jak tylko o klikanie jak najszybciej myszką i zbieranie różnych bonusów oczywiście mamy na to określony czas A tak zapomniałbym Gra jest wykonana w programie Macromedia Flash (ActionScript 1.0) Download: http://cda.pl/gry-online/twisty/play.php Rozmiar pliku: 177 KB Autorzy: Programowanie: Markos Grafika: Markos Muzyka: Tian Screeny: Screen Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 fajna gra,mój rekors po 5 próbach to coś ok.30tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 hmm no pierwsza wypowiedz trochę krótka ale zadowalająca mnie :D Na Gadu wiele osób mówiło że można oszukiwać klikorem czy innymi klikaczami... Oczywiście jestem tego świadom, ale czy np w CS`ie nie można hackować? ;] tutaj po prostu jest łatwiejszy dostęp do tych programów ułatwiających... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Fajna gra, ale nie można w nią grać godzinami. Do tego głównie trzeba zdać się na szczęście, bo bonusy odgrywają największą rolę, a nie wiadomo jaki się trafi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 nie można w nią grać godzinami Tutaj muszę niestety przyznać rację ;/. Nadal mam problemu zrobić grę grywalną... przyznam, że w większość gier flash nie można grać godzinami choć i takie zdarzają sie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Fajne takie flaszowe minigierki! :P Bardzo fajna, lecz dość szybko się nudzi. Cztery gwiazdole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Hmm kurczaki ;p Czy nikomu nie chce się dawać chociaż takich wypowiedzi ^^? Oj dużo osób mówi, że mało grywalne :) Przyznam, że mało za nią dostałem pieniążków ale robiłem grę z przyjemnością. :) Myślę że niedługo was zaskoczę jakąś dobrą strzelanką :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Spodziewam się Serious Sama we flashu z grafiką lepszą niż w Crysis XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 hmm jak najszybsze klikanie na jakieś latające historie.. pryznam sie że to nie dla mie, chociaż graficzka i ogolne wykonanie niczego sobie.. Shacka ma Nacka. Propaganja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi