Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Proszę o pomoc bo kiedy odpalam byle jaką grę w gm to wyskakuje mi błąd. :( Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie możliwe żeby w każdej grze wyskakiwał ten sam błąd ale taki że nie ma zmiennej fs_normal. Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 nie ma czegoś takiego jak fs_normal :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Maxpayn: W każdej grze którą odpalę w GM jest identyczny błąd i nie wiem jak to usunąć. :unsure: @Marek.S: Wiem o tym. :online2long: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Maxpayn: W każdej grze którą odpalę w GM jest identyczny błąd i nie wiem jak to usunąć. :unsure: Ciekawe..., a odpal tą. Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ciekawe..., a odpal tą. Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Błąd jest nadal. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 a moze przeinstaluj GM i zobacz czy bedzie nadal...albo zrob restarta, moze pomoze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Przeinstalowałem już GM i dalej to samo. A co do restartu to błąd pojawia się przy każdym włączeniu komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Błąd jest nadal. :unsure: Mógłbyś pokazać treść błędu czy jest taka sama? Jak jest taka sama to omfg, skąd się wziął obiekt pasek :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 O to treść błędu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 hm... a zrob tak ze, jaki objekt ze spritem w room wstaw i odpal "gre" :D nadal tak bedzie?? bo tu o czcionke chyba chodzi moze cos usuwales :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hmm wygląda na to że ta funkcja jest już wbudowana, a u ciebie hmm nie ma tej zmiennej nie no nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Kamilek: Nadal tak jest. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 a nie możesz jakoś pozmieniac nazw albo przyrównac do czegoś i jakoś to wyeliminować? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wiem! wpisz w create tego obiektu: fs_normal = 0; lub stwórz fonta o nazwie fs_normal Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Okej usunąłem całego gm i cały folder zainstalowałem nowego wszystko od początku i wszystko działa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Z tego co wynika z błędu to fs_normal powinno być nazwą czcionki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi