M@ti002 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 witam. POMOZCIE!!! dlaczego z mojego pc nie mozna grac w gry przez neta? cs nie dziala (opcja multi), gry na necie tez nie (http://www.miniclip.com/games/club-penguin/en/ <-- przyklad) wszedzie pisze ze nie moze sie polaczyc z serwerem... jesli temat juz byl to sorry, nie znalazlem bo jak juz Tymon stwierdzil, nie umiem szukac :P a i jak nie ten dzial to tez wielkie sorry... z gory thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Może to wina openGL masz sterownik do karty graficznej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pierwsze -> Wgraj Adobe Flash Player i Adobe Shockwave Player w najnowszych wersjach Drugie -> Przeskanuj komputer antywirusem i Ad-Aware Trzecie -> Jak masz CS NON-STEAM to sobie ściągnij z neta listę serwerów na których można grać mając Non-Steam, bo na zwykłe serwery to nie wbijesz :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 No wlasnie... CS to na moje problem taki ze masz bez steama... a jezeli chcesz z kumplami i nie mozesz sie polaczyc to pewnie masz trefnego dostawce internetu ;) Moze hamachi by cos poradzilo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w razie czego mam kablowke... :blink: no tak... wgralem shochwave 10 i playera 9 ale nadal nie laczy sie ;( a moj kuzyn ma tego samego neta i mu wszysciutenko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 A przeskanowałeś antywirusem? Właśnie sporo wirusów powoduje taką blokadę neta. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jakie te wirusy ja mam trojana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jakie te wirusy ja mam trojana No to się wyjaśniło. ;) Wywal tego trojana, przeskanuj system, sprawdź firewalla itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Spróbuj innej przeglądarki i wyłącz firewalla. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja nie mam wirusow! a i probowalem wylaczyc firewalla i nic to nie dalo. i odnioslem wrazenie ze sie pomyliliscie bo jantor to nie ja! i dziadkukleofasie, sprawa sie nie wyjasnila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 blackmaul, porąbało cię? Wyłączać firewalla? Tóż to samobójstwo na Windowsie 8) . Ja proponuję przeskanowanie kompa antywirusem, ew. jak masz firewalla to zezwolenie programowi, np. Counter Strikowi na łączenie się z netem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 EJ LUDZIE!!! POMOCY!!! skanowalem pc - nie mam wirusow!!! co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Przeskanuj programem Ad-Aware. Jak to nie pomoże to przeinstaluj Windowsa. Niestety, Windows ma to do siebie, że się lubi psuć ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 witam. sorka za odkopanie ale stwierdzilem ze nie ma sensu zakladac nowego tematu a znow przyszla mi ochota na mmo :P no dobra, nie mam wirusow, winda dopiero miala reinstalke. kolega mi mowil, ze to moze byc wina proxy. czy cos w tym jest? jesli tak to jak i gdzie sie ustawia toto?? pomozta, plisss :cry: a i jeszcze raz sorka za odkopanie tematu, ale stwierdzilem ze nie ma sensu zakladac nowego tematu a znow przyszla mi ochota na mmo :P ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 sorka za dobleposta ale... od chyba 5 dni nikt nie odpisuje. powiedzcie wprost ze niechcecie mi pomagac (nie sluchajcie mnie, kolezanka mi ostatnio glowe w drzwiach przyciela :P) a nie, ze +100 zarejestrowanych userow zaglada na forum, z 10x wiecej gosci, i nikt nie pomaga. nie wierze, ze nikt sie na tym nie zna :/ a wiec - czy to wina proxy? jesli tak to gdzie, jak i co? :P z gory dziekuje :) PS sorka za dobleposta btw. nie zebym sie napalal na mmo, ale jakas prosta gierka online by nie zaszkodzila :) PS oczywiscie nie pytalbym na chama na forum, tylko powoli bym sie podszkalal itd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Jak to nie pomoże to przeinstaluj Windowsa. Niestety, Windows ma to do siebie, że się lubi psuć ;p Popieram ;p Spróbuj też przeinstalować sterowniki modemu (jeśli go masz) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 tak w ogole co do gier online w necie, jakiej uzywasz przegladarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Mówiłeś coś o kablowce... O co dokładniej ci chodzi? LAN(jakaś osiedlówka)? A może NeoZdrada, "To ludzka rzecz, okradać", albo coś w tym stylu? Problem może być w zablokowanych portach. Przeforwarduj(odblokuj) porty w routerze, a jeśli go nie masz to pewnie administrator je zablokował, musisz go poprosić o odblokowanie(sprawdzasz numer portów, prosisz admina o odblokowanie tych nich i jesteś zdany na jego łaske). /\ || To było co do MMO i takich gier jak CS. A co do gierek przez przegladarke - moze to byc wina niekompatybilnego softu, lub jego brak(Adobe Shockwave i Flash Player). Albo przegladarka nawala. Koledzy podawali tez inne mozliwe powody... Pozdrawiam i życzę powodzenia :D BTW. Usuniecie mi w końcu to ostrzeżenie? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Mówiłeś coś o kablowce... O co dokładniej ci chodzi? LAN(jakaś osiedlówka)? A może NeoZdrada, "To ludzka rzecz, okradać", albo coś w tym stylu? hmm... nie wiem jak to nazwac... po prostu tarnowska telewizja kablowa :P Jak to nie pomoże to przeinstaluj Windowsa. Niestety, Windows ma to do siebie, że się lubi psuć ;p Popieram ;p przeinstalowywalem i nic :( tak w ogole co do gier online w necie, jakiej uzywasz przegladarki? mozilla firefox :) moze to byc wina niekompatybilnego softu, lub jego brak(Adobe Shockwave i Flash Player) a dokladniej? zainstalowalem najnowsze i qpa :( Pozdrawiam i życzę powodzenia biggrin.gif dzieki :thumbsup: przyda sie :D EDIT: z tego co widze to nie wina proxy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Wiele jest providerów w Tarnowie :o Odsyłam Cię na http://www.forum.tarnow.pl/ubbthreads/ubbt...p?Cat=0&C=4 dział "Tarnowski internet" - albo ZETO, albo wejdź do innych providerów, może skojarzysz nazwę. Jak już będziesz wiedział jak się nazywa Twój dostawca, zadajesz pytanie na tamtym forum lub szukasz na google strony domowej tego dostawcy, tam na forum szukasz/zadajesz pytanie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 :hmmm: hmm... wszystko przez to ze mam pakiet mini... :boxed: kuffa no! chociaz... moj kuzyn ma tez pakiet mini i mu dzialaja gry przez neta! musze sie jego zapytac :wink: w razie czego dam edita bo moze komus sie to kiedys przyda (watpie) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Może Firefox blokuje ci flasha? Upewnij się, że nie masz wtyczki Adblock lub Flashblock. A co do Miniclipa to niektóre gry działają, a niektóre nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi