artimal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tworzę "firmę" AntyRomanStudio kto chce się zapisać niech pisze na tym forum każdy może dodawać nowe rzeczy ulepszać grafikę itp. Zrobiłem w 2min21sek. TAKIE COŚ jak zrobić miotacz ognia do tego,w tym stylu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 miejsce poza romanem wypełnij niewidzialnymi obiektami które będą niszczyć niepotrzebne noże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Naprawdę, interesuje nas to, co z tego wyjdzie, a nie to co przed chwilą zrobiłeś i to w tak krótkim czasie. :/ Wystarczy pokombinować. Edit: Wtf, o co tam chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 chodzi mi o to aby każdy cos dodawał ps:w mojej szkole już się robi przedwpłatę!!! :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 chodzi mi o to aby każdy cos dodawał ps:w mojej szkole już się robi przedwpłatę!!! :( :( :( 1. To jest chyba dział z pytaniami początkujacych... 2. OMG!!!!!!!!!!!! PRZERAŻAJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 pytałem sie o miotacz ognia a o AntyRomanStudio to przy okazji aha i dla niezarejestrowanej wersji ten miotacz :( zapraszam na https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=6250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 giertych to moze slyszec... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @UP dzieci do łóżek, wójek roman nadchodzi z elektryczną packą na muchy.. TOPIC: Co to k**** jest? Roman i stawiające sie armaty zrobione w 2 min 27 sek... pytanie bez konkretow?.. hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No i jak zwykle standardowy schemat. ;p Zero konkretów, zero organizacji. Kiedy wreszcie zaczniecie wyciągać wnioski z dzisiątek innych, podobnych tematów? xd Ale nawet jeśli w końcu wnioski wyciągniecie, to i tak Matasz Tymon ze swoją Watahą Mataszów Was zmiecie. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 miejsce poza romanem wypełnij niewidzialnymi obiektami które będą niszczyć niepotrzebne noże Lepiej ustawić warunek sprawdzający czy to coś styka się z gościem. To jest rada na przyszłość, bo sądze że z tego pomysłu nic nie będzie (bo nic nie jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 giertych to moze slyszec... :huh: Ty się ewidentnie wciągnąłeś w świat cyforwy, pismo ci się z głosem myli. :< @Propaganja: Cóż, czego oczekiwałeś od dziecka Mószego Imperjum? Nie podobają mu się mundurki to szuka sposobu żeby coś odwalić i ośmieszyć. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi