Boro Casso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witam mam kolejny problem. Chciałbym zrobić coś takiego że gdy press <left> to gracz zamienia się w ruchomy sprit lewo_run podobnie dla każdej strony. Ps. Szukałem podobnego pytania nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ze sprita ruchomego obiektu nie zrobisz. nie ma szans. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 czemu ? to jak mam zrobić ze rusza nogami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 sprite_index=nazwa_spritea; -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 To oczywiste że zrobic przynajmniej 2 rysunki jak rusza nogami. i gdy wcisniesz przycisk left to zmienia się w sprit jak chodzi,gdy puszczasz klawisz zmienia się z powrotem jak stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ze sprita ruchomego obiektu nie zrobisz. nie ma szans. :P Ktoś tu chyba źle zrozumiał pytanie... Pablo już all powiedział, więc powinno byc jasne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 "Do czego ci ludzie zmierzają??" ( To trzeba było za cytować xP ) image_speed=0 if keyboard_check(vk_left) { sprite_index=spr_pm image_xscale=-1 image_speed=0.2 } if keyboard_check(vk_right) { sprite_index=spr_pm image_xscale=1 image_speed=0.2 } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi