fervi (Skovv) Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mam pomysł. Może zrobimy dla nowych ludzi, którzy nie wiedzą co to GM Net-Book z którego mogli by się uczyć, jak zrobić grę co trza wpisać jak nanosić potworki na mapę itp. Ja mogę zrobić, ale niech ktoś napisze co mam napisać, gdyż mam różne problemy z dyslekcją i dysgrafią i jak coś napisze to nikt nie skmini o co chodzi. Nie wiem może to jest zły pomysł, ale można takie coś zrobić Pozdro! fervi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A od czego jest te forum ? właśnie po to żeby sie pytać jak się czegoś nie wie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 c3x lol :D Fervi, jest juz faq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no właśnie jestjuż FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 I jest jeszcze przecież Dokumentacja PL, więc nie ma powodu, żeby takie coś robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 A po co robić jeszcze coś jeśli BARDZO mało ludzi korzysta z Faq i Dokumentacji?? A chociaż to szczególnością jest kierowane do N00bów ( i nie tylko oczywiście :P ) @Down Ale inne n00by pytają się o to samo co jest w Faq lub w Dokumentacji xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jeśli BARDZO mało ludzi korzysta z Faq i Dokumentacji?? ja korzystam jak czegoś nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi