trolu122 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 biore sie za swoją pierwszą gre w gm :D mam juz całą fabułe i grafike w zeszycie. i tak sobie rysuje ludka i mam problem z jego animacją :/ www.serverek01.republika.pl/1.png taki tam sobie glutek, i chciałbym żeby on chodził, a takie glutki to chyba raczej pełzają i jak go zanimoważ tak że wiecie :P podstawa sie poszerza i głowa opuszcza sie w dół. z narysowaniem postaci nie mam problemów ale animacji to za cholere nie potrafie zrobić :P jakby ktoś miał jakieś wskazówki albo chciał pomóc czy cos to walcie śmiało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Musisz sam go narysować w kolejnych fazach chodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Musisz sam go narysować w kolejnych fazach chodzenia. Łał! @Temat Biorę się do pracy EDIT: Wybacz, ale myślałem, że jest on nieco mniejszy i trochę nie wyszedł: Ps: myślę, że będzie dobry na image_speed=0.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 no nie jest źle :D ale wolałbym żeby nie tylko ten ostatni wałek sie rozciągał, ale cały tłów bez głowy. i nie żeby ktoś to zrobił za mnie tylko powiedział mniej wiecej jak i zebym se sam robił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak chcesz mieć animacje zrobiną przez kogoś to lepjej ściągnij z NETA: http://www.gmclan.org/uploader/2276/Slime.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak chcesz mieć animacje zrobiną przez kogoś to lepjej ściągnij z NETA: http://www.gmclan.org/uploader/2276/Slime.gif PRECZ PÓKI CIE ZNAM!! 1. Grafika wpadosawana do reszty graficzek jest cudowna, daje mocny klimat. 2. Lepiej robic samemu, z poczatku źle, a później coraz lepiej. Gotowce nam nie pomagają ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 @Matyxex: Ale to są ripy z gry, ich użycie jest nielegalne :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Matyxex Chodz by nie wiem jaka była,zawsze lepsza jest swoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ,,Nielegalne'' :blink: :boxed: Niewiedziałem. Dzięki Marmot za info, bym dalej myślał że... :crying: Ale czy są legalne do użytku domowego? Co znaczy ,,Give to credit if used'' ? Proxx:Własne lepsze, z tym się zgadzam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Co znaczy ,,Give to credit if used'' ? że jak użyjesz to autora masz dać do creditsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 że jak użyjesz to autora masz dać do creditsów. W przypadku rip'ów oznacza to osobę która zripowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A takie coś może być?? https://gmclan.org/up1717_7_slime.html Jest jako gif i ma już animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 ale ja nie chce nowego glutka tylko sie nauczyc ładnie animowac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Co nie zmienia faktu ze powinno być w grafice. Co do glutka, to najlepszym wyjsciem bedzie narysowac 2 fazy pełzania = poczatkową i końcową, i pomiędzy nimi dodawać nowe klatki pośrednie łagodzace przejscie z pierwszej do ostatniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi