CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak zrobić celownik,jak niżej .......... . . . B O. ........... LEGENDA:) B-bohater O-celownik .-linia po której chodzi celownik Oczywiście to wszystko bez pro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 chrump? mozesz narysowac to lepiej w paincie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 chodzi mi o colownik który chodzi na około playera,czyli jak klikam strzałe w góre to celownik idzie po swej osi na około playera,jak Ziemia na około słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ale ziemia nie lata w kółko XD. Bez wersji pro trudno będzie. Mam kilka rozwiązań, ale każda potrzebuje czegoś z pro (no chyba że sinus i cosinus nie wymaga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Obiekt celownika: ( Create: ) dir=0; ( Step: ) x = gracz.x + lengthdir_x(50,dir); y = gracz.y + lengthdir_y(50,dir); Obiekt gracza: ( Step: ) if ( keyboard_check(vk_left) ) { celownik.dir -= 5; } if ( keyboard_check(vk_right) ) { celownik.dir += 5; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 https://gmclan.org/up1450_11_strzelanie.html - Przerobiony przez mnie przykład Tymona. P.s Tymon lubi jak ktoś przerabia jego przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 @up: a co to colownik w poprzednim twoim poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi