domek593 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Oceńcie moją grę od 0 do 10. https://gmclan.org/up2063_4_Car.html Polega ona na tym, że mosicie przejechac samochodem trase bez dotykania scian i innych rzeczy. Może sie komus spodoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dostosuj się do szablonu,daj screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaryzykuję i ściągne. EDIT: @proxx: Nie ten dział xD @temat: Gra taka sobie,nic mnie nie wciągnęło. Grafa z GM'a. Samochód dziwnie skręca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 A jak dać screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Pytania początkujących? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 OCENA Grafika 1/5 (nie twoja co radziłbym zmienić) Muzyka2/5(trochę wkurzająca) Gryalność 2/5 (wyłączyłem po 3 jazdach :( ) Fabuła 1/5 ( ee jazda po torach) BONUS 1 gra ocena 3/5 skąd 3? sam nie wiem :P Edit jak będzie w specjalnym dziale to ocenie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 3/5? fajnie. Dla mnie to duzo. I sorki ze wzielem to do Pytania poczatkujących :/ nie zauwazylem tego forum do gotowych i niegotoyw gier :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 3/5 bo pierwsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 No ostro przeciętna gra, trochę to nudne, zmień grafę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Gra nie jest zła ale zmień: Jak zmieniasz kolor auta to zamień mouse_check_button na mouse_check_button_pressed Ustaw autowi origin na środku, bo dziwnie skręca. 3/5 bo pierwsza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Grafika: 0/10 GM'owska Muzyka: 3/10 Grywalność: 2/10 +1 za pierwszą grę= 3/10 0+3+3=6 6:3= 2. 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Brak zastosowania szablonu i nie ten dział. Temat zamykam, zrób nowy, poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi