Luksor Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Oto kolejna odsłona MEGA Resource Pack , zawiera WIĘCEJ zasobów! Zapraszam do pobierania i korzystania! :] Rozmiar pliku: 10,7 MB! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jeżeli znów będą graficzki z sita gm'a to ci krzywde zrobie... EDIT: KILL ME :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Graficzki z gamemaker.nl też będą , bo niektóre z nich są fajne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 O następny Pack obrazeczków :P No i co? Jakaś ocena? Nie ma? Sam off-top jest? Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 SupeR! na to właśnie czekałem! ocena: 10\10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Może być. :P Szkoda tylko, że dużo tych zasobów jest z gamemaker.nl, a żadne chyba nie są twoje. :mellow: 6/10 :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Siemka mam kilka Tiles'ów jak chcesz to masz : coś nie idzie dam na upa Edit: a ogólnie to fajne 8/10 Edit2: mash : https://gmclan.org/up2049_3_znaczeni_to_tak...est_sobie_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Ok , twoje tilesy będą w następnym MEGA Resource Packu :] Dziex :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 A wiesz chociaż na jakich licencjach są te wszystkie graficzki :) ? Bo możesz pięknie wprowadzić w kłopoty twórców gier :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @UP Nikt nie zamyka twórców gier i filmików z np. Super Mario. Dlatego, że te gry i filmiki są bezpłatne. Bo to jest trademark, czyli nie można używać tego wszystkiego w produktach do sprzedaży. (Mogę nie mieć racji, ale nikt nie zamknął serwisu http://www.mfgg.net/, w którym prawie wszystkie fangry oparte są na ripach) A biblioteka mi się trochę bardziej podoba, ale jedyne, co zostało wprowadzone w zauważalnej ilości, to Backgroundy. Zero nowych soundów (chyba) - zawiodłem się. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No właśnie. Poszperaj w necie czy gdzieś, bo dawanie byle czego to katastrofa. 3 gwiazdki. Też się zawiodłem. Następnym razem więcej tego. Ja też zaraz coś dam :P . A i jeszcze jedno. Syf totalny, nikomu nie będzie się chciało w tym czegoś szukać. Nawet moich obrazków nazw nie zmieniłeś :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi