-22- Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 znalazłem programik do animacji 2D w którum animuje się "szkielet" co o nim sądzicie: pivot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Sprawdziłem i powiem, że nic specjalnego. Taki edytor to i w GM'ie mozna zrobic. A propos. Jak ktos ma czas, to niech potestuje te programy: http://jansfreeware.com/jfgraphics.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Mi ten programik nawet sie podoba. Mozna stworzyć szybko w miare fajną animacje. Czy jest tu jakas funkcja zwolniania animacji??? Im dłużej korzystam z tego programu tym widze więcej jego wad. A tak pozatym jak daje sie te animacje do gamemakera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 File -> Save Animation. Zapisz jako gif. Na przyszlosc dopisuj sie do ostatniego posta (po to jest opcja edytuj) zamiast dublowac, bo bedziesz mial pierwsze ostrzezenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Czy ten cały Pivot wymaga xp? Przy próbie instalacji wyskakuje mi: "You dont have Windows Installer Download the latest version from strona microsoftu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Pivot nie wymaga Systemu Windows XP, jedynie nowszej wersji instalatora microsoftu. Powinieneś go znaleźć na stronie microsoftu ewentualnie spróbuj ściągąć aktualizacje systemowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Ja podałem już Nicolasowi przez Tlena linka do tego najnowszego instalatora :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi