Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 @GuXio: Jedyne pro skrypty jakie znam to DocuWiki i Wordpress, ale żaden ci odpowiadać nie będzie :) . Sam napisz, lub zleć komuś napisanie. @Jaklub: To się mylisz. Strona postawiona na Mambo nigdy nie będzie profesjonalna, bo ten skrypt krótko mówiąc ssie 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Sam napisz, lub zleć komuś napisanie. Wiesz ile to kosztuje? :( Chyba, że któryś z redkatorów będzie miał dobre serce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nikt się raczej składać nie będzie. Eee... To nikt nie może tego zrobić? Oo Tyle tematów założonych o tym i nikt się nie zna?* :] * - No może PRAWIE nikt. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 To się mylisz. Strona postawiona na Mambo nigdy nie będzie profesjonalna, bo ten skrypt krótko mówiąc ssie 8) A ja napisałem: Layouta nie widziałem Czyli to ty się tym razem mylisz. 8) Ja nie pisałem, że Mambo jest profesjonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ale napisałeś, że treść jest ważniejsza niż forma, a Mambo to właśnie forma 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Więc prawdopodobnie zostanie DRUPAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a to ja nie jestem chętny. :) powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ech... <_< Redaktorzy odchodzą, bo layout nie pasuje? A znacie lepszy? (odnośnie Mimka) Ale napisałeś, że treść jest ważniejsza niż forma, a Mambo to właśnie forma 8) . No fakt, ale gdy będą dobre teksty, to internauta zwróci uwagę na treść, nie formę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Trzeba chyba odświerzyć guxio liste redaktórów.=[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zapisz mnie do -Windows dla początkujących (Spyro, guxio, proxx, miki77, Wisznu) -Windows dla nowicjuszy (Spyro, guxio, miki77, Adster, Wisznu) -Windows dla zaawansowanych (Spyro, Supavader, miki77, Wisznu) -Niezbędnik - niezbędne programy dla: Windows (guxio, Adster, Jaklub, miki77, supavader) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ja nie mogę! O formę będą się kłócić. Oo To po co się zapisywali, jeśli nie chcecie być redaktorami? Bo na pewno nie chodzi o same layouty. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Game Maker dla początkujących |Klocki| (Proxx, miki77, Solmis, Wisznu, Cyberdog) ja chcem tytaj byc..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zapisz mnie do -Windows dla początkujących (Spyro, guxio, proxx, miki77, Wisznu) -Windows dla nowicjuszy (Spyro, guxio, miki77, Adster, Wisznu) -Windows dla zaawansowanych (Spyro, Supavader, miki77, Wisznu) -Niezbędnik - niezbędne programy dla: Windows (guxio, Adster, Jaklub, miki77, supavader) Prześlij mi art dla zaawansowanych. Troszkę nie wierzę w twoje możliwości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Że jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zostałeś odrzucony z kandydatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jak nie będzie Mambo, to ja zostaję w niezbędniku Linuksowym :) . Masz moje dwa arty (komendy ViMa i opis gedit), potem napiszę jeszcze jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Jak nie będzie Mambo Ok to daję zwykły html :P Dobra żartuję - będzie Drupal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ehh... Czy to naprawdę takie ważne czym będzie zrobiona ta strona. Dla mnie może być nawet na PHP-Fusion :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 @miki: To ja już bym wolał Mambo od PHP-Fusion które usilnie jest wciskane na każdą stronę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Po pogadance na PW z Mamrotem zgodził się zostać z mambem =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 To kiedy będzie ta strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jak dacie teksty. Teksty dostałem od trzech osób. Jak na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jak dacie teksty. Teksty dostałem od trzech osób. Jak na razie. A co to? Nie będziemy mieli dostępu do dodawania artykułów i innych samodzielnie, tylko przesyłali maile? Nie podoba mi się to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Każdy powinien mieć w swoim dziale edytor artów, w którym można rozplanować własny układ itp. Bez tego nie oddaję. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Uojt, się zmieniło trochę od mojej ostatniej tu wizyty :P Guxio: Nic mi nie napisałeś od miesiąca - czy również powinienem Ci zapodać jakiś artykuł lub coś w tym stylu do strony ? I miałeś mnie też wpisać do GM-ma początkującego lub zaawansowanego :D (ew. do początkującego Linuxa, lecz byłoby to sprzeczne z doktyną i wyznaniem WK ;P) Nie wiedziałem nawet, że jestem redaktorem xD (jak zwykle :P), btw. mogę Ci podrzucić jakies przydatne skrypty do strony, ale te sprawy to już ustalimy na PW bądź GG. Aha, dodaj jeszcze dział "XML" i wpisz mnie xD Jeśli możesz oczywiście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zapiszecie mnie jako redaktora "Internet dla nowicjuszy" , mogę też się zająć "słowniczkiem". Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @Jaklub: Jeszcze strona nie stoi, więc na obecną chwilę ślijcie na mejle. Oczywiście po postawieniu strony owy skrypt będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Domenę oraz serwer zamawiam 23 czerwca czyli dzionek po pięknym zakończeniu szkółki. (sory za double-post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Co tu tak ucichło? Guxio jak prace nad stroną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Domena http://www.e-komputerowiec.com jest już wolna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi