Webzir Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 No bo nic jeszcze nie ma. Niedawno zainstalowałem i dopiero konfiguruję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Guxio To co na jutro już będa jakieś działy?czy to dużo więcej roboty zajmuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Proszę o chwilowe wstrzymanie się od rejestracji.* Wszystkie konta zostaną usunięte**Nie dotyczy redaktorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Chcę być redaktorem: Internet dla nowicjuszy i Słowniczek!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Z niewiadomych przyczyn Mambo przestało odpowiadać po kliknięciu na przycisk "zapisz". Więc mamy taki troszkę problem ;\ (Dokładniej artykuły->własna treść) Edit: No i zaczęło działać. Yeah :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 A kiedy start :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 To już nie ode mnie zależy. Gdzie się podziali pozostali redaktorzy? Powysyłałem do nich mejle, pw, a oni nic. Będzie trzeba poczekać aż przyjadą z wakacji (^^) Dla zainteresowanych: Forum już działa: http://www.e-informatyka.com/forum Zapraszam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Regulaminy które dałeś na tym forum tak przerażają swoją beznadziejnością, że aż strach je czytać :F . Skoro ograniczyłeś, że w forum czysto offtopicowym można dawać tylko jeden temat dziennie, to nie licz, że ktoś zostanie dłużej na tym forum. Poza tym, wziąłeś najbardziej dziurawy i przeładowany skrypt forum jaki istnieje. Mogłeś wziąć zwykłe phpBB2 i dopakować modami, byłoby 100x bezpieczniejsze. Mówię ci, póki masz Przemo, to się ciesz każdym dniem w którym ktoś ci nie zmienił hasła admina :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Właśnie się dowiedziałem że mam nieograniczoną bazę danych - tak więc dział off-topicowy dostaje nowe zasady! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Co i tak nie zmienia tego, że powinieneś cieszyć się każdym dniem kiedy masz jeszcze admina ;p . Zainwestuj w Invision Power Board, większość szanujących się stron ma albo nie, albo vBulletin, przy czym IPB wychodzi taniej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 To mi jeszcze powiedz ile to IPB kosztuje ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 http://www.invisionboard.com/ - sobie sprawdź, Google nie boli ;p . Dokładniej to tutaj: http://community.ipslink.com/board/purchase.html , bo jeszcze sprawdzisz cenę całego zestawu z galerią i blogiem ;o . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 O matko 150$? Ja sobie na razie podziękuję, mam 115zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 kurde,czemu ta strona tak długo się ładuje?z innymi nie mam takiego problemu;/ edit:porażka,żeby temat z edytować czekam minute,po czym gówno z tego;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Guxio widać postawił na cenę zamiast na profesjonalizm i dobrą opinię ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Mają tam zadowolenie albo zwrot pieniędzy. Więc najwyżej czeka mnie większy wydatek ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Musiałem to napisać: Strona miała być na początku wakacji,już minąl prawie mięsiąc. Mogłeś wcześniej pomyśleć nad zbieraniem na Ipb. Za mięsiąc rok szkolny i strony pewnie dalej nie będzie. Jak się z tego Guxio wytłumaczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Plany się zmieniły. Miało być Mambo będzie IPB. A na IPB miałem już prawie 300zł, ale spadł na mnie wydatek i mi 60 złotych zostało ;[ Na to akurat nic nie poradzę. Skąd się tylko da próbuję kasę wycisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Tracisz kasę i co będziesz z tego miał ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To już czas pokaże ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Pamiętaj, że co pół roku musisz wykładać 25$ Nius z ostatniej chwili! Właśnie wyszła finalna wersja Woltlab Burning Board 3. Może lepiej zweryfikuj swoje plany zakupu. http://woltlab.de/products/burning_board/buy_en.php Polecam obejrzeć screenshoty i demo. Do tego Woltlab Community Framework i można budować zajebongo portal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Fajne nawet, ale pewnie nie ma polskiej wersji. Ale skąd to 25$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 No przedłużanie licencji (dostęp do downloadu najnowszych wersji na kolejne 6 miesięcy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja mogę -Game Maker dla początkujących |Klocki| -Game Maker dla zaawansowanych |Gml| Łorać C# dla nowicjuszy A jeszcze HTML/XHTML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 xD! To mnie towarzystwo rozbawiło. =) Ogólnie to nie widzę tutaj jakiegoś poważnego podejścia do tematu, cały czas dziecinada - a fuj! Chciałbym zobaczyć przynajmniej jedną osobę na liście która by w ogóle coś mogła wnieść do "zespołu" ( pomijamy oczywiście osoby z ekipy Jabola - wiadomo... ekhm :] ). Miłej zabawy. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 xD! To mnie towarzystwo rozbawiło. =) Ogólnie to nie widzę tutaj jakiegoś poważnego podejścia do tematu, cały czas dziecinada - a fuj! Chciałbym zobaczyć przynajmniej jedną osobę na liście która by w ogóle coś mogła wnieść do "zespołu" ( pomijamy oczywiście osoby z ekipy Jabola - wiadomo... ekhm :] ). Miłej zabawy. =P No co ty Htmla umiem:| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 To zademonstruj. Pokazanie swojej twórczości powinno być warunkiem przyjęcia, przynajmniej według mnie ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 nie wiem czy mnie chcecie ale można spróbować co znam ano C++ Game Maker dla zaawansowanych i dałbym dla początkujących ale nie robie na klockach ^^ flesha się coś tam liznęło Windows dla nowicjuszy HTML nie dużo ale zawsze coś no i chyba tyle z tych tutaj szczerze uważam że się do tej roboty nie nadaje ale zawsze to jakieś doświadczenie zawodowe XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 no, no, ja wniosłem do e-informatyka całkiem sporo. 41 postów, 4 warny i trochę spamu ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Prosze bardzo Strona główna <html> <head> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html;charset=ISO-8859-2"> <title>title</title> <meta name="Keywords" content="Costam"> <meta name="Description" content="cos"> <body bgcolor="#808000" background="obrazek.jpg"> <style type="text/css"> hr{ font-size:x-large; color:#C0C0C0; } </style> </head> <font size=5> <div align="Center"><h2>Moja Strona <br> </h2></div></font> <div align="Center"><i>Pamiętaj to jest strona przykładowa</i></div> <table border=0 align="center"> </table> <br> <font size=5><i>Blebleble</i><br><br> <a href="podstrona.html">- O jakis tam link :P</a> - A na dodatek bzdurny<br> <p align="left"> <a href="podstrona.html">- blablabla i jeszcze blablablablabla</a></p> <a href="podstrona.html">ciururciys</a></p> <p> <a href="podstrona.html">??????</a></p> <a href="podstrona.html">OOOOOOOOO!</a><br><br> <a href="podstrona.html">- Sztronaaaa</a><br><br> <div align="Center">Mój emejl- <a href="mailto:co0@wp.pl">co0@wp.pl</a></div> <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br> <h1>Basdasd</h1> adasdasdasdasd <br> fasfsdfsdfsdfsdf <br> asdasdasddsgyuqDGYQSAG <br> </body> </html> Nie chce mi się więcej pisać :P potem sie popiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi