aaaaaa Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Potrzebna mi jest grafika kosmitów widok z góry najlepiej 5 rodzajów od najsłabszego do najmocniejszego dwóch z jakimś pistoletem . Rozmiar do 50x50 moga być mniejsze (najlepiej coi najsłabsi) Ortografia się kłania... Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zobacz w moim MEGA Resource Pack 1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Od góry czyli typu gta 2? Jeśli tak to troche będzie głupio wyglądał=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 tak ale jak się narysuje cieniami to dobrze Edit : proxx a dokładnie gdzie w tej paczce są kosmici Znalazłem ale michodzi o widok z góry albo same głowy ... Zresztą zagrajcie w mojego Cosmos Shottera. MI potrzeba jakichś kosmitów zamiast tych badziewnych moich rysunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 proxx a dokładnie gdzie w tej paczce są kosmici jakiej paczce=]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 sory to nie do ciebie a czy naprawde nie mógłbyś nic narysować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Masz: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 fajny (mimo iż nie wiem gzie przód a gdzie tył ) ale trawa nie potrzebna bo ot ma być w transparent Edit : Przecież napisałem jaki ma być rozmiar ?! Może ktoś coś jeszcze narysowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Dlaczego nie możesz poszukać na oficjalnym forum Game Makera?? Pzecież tam jest tego mnóstwo!! http://gmc.yoyogames.com/index.php?showforum=14 Narysowane przez "FireWire Games". Narysowane przez "sass1233". Narysowane przez "sass1233". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Miało być w przestrzeni, ale już tak fajnie nie wyszło ;[ : i EDIT: Przecież napisałem jaki ma być rozmiar?! Lol! Tak trudno wejść w painta i rozmiary zmienić? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Up: Widok miał być z góry.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 KU*** Ok. Zara się zreflektuje! :o Dam w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Lol! Tak trudno wejść w painta i rozmiary zmienić? boxed.gif Jak zmienisz rozmiar w Paincie, to Ci wyjdzie jeden wielki, rozmazany piksel. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 kosmite tutaj masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 kasa100. Ten twój kosmita taki Nijaki=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ci na gmclanie to są statki nie kosmici i przydała bysię jakaś animacja ALe dzięki wszystkim Do Solmisa: Tło jest dalej czarno niebieskie i transparentu nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 To tera może być: xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Z ciekawości wkleiłem do GM-a to, co zrobiłeś Solmis i patrz: Chyba niezupełnie o to mu chodziło. xD Myślę, że zmutowany karaluch jako najsłabszy wróg jest dobry. @Down: Teraz chyba dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 @up : To sprawdź teraz. Ociachałem w paintcie. xS EDIT: A to? (X_x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Czy ty naprawde nie kapujesz co to jest WIDOK Z GÓRY?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Wiem! A co wyjdzie jak będzie widok z góry? Plama! :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 To niech wychodzi plama ale on tego nie potrzebuje więc sobie daruj chłopcze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dzięki solmis twój ostatni rysunek będzie dobry ! Użyje go w grze i dam cie do creditów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi