Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witajcie chciał bym opublikować grę!!! Nazwa - CarScore Gatunek: Samochodówka/Platformówka Wersja - 0.6 DEMO Opis - Musisz sterować kołem, zbierać plecaki i omijać inne koła ;) AKTUALIZACJE - Co 2tyg. LVL - Na razie 2(2 nie jest taki łatwy :P) Autorzy Programowanie - TakeshiS Fabuła - TakeshiS Grafika - Google, TakeshiS Muzyka - Zespół(:P) Wiem że słabiutka gra ale dam :P Link - CarScore 0.6 DEMO Screen: Menu Gra Sterowanie: Strzałki - Kierowanie Enter - Wpisanie nicku Spacja - Wpisanie kodu :P Uwaga - Jeśli nie chcesz nie ściągaj :P, Wczytaj i Zakończ mogą nie działać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Po tym jednym screenie nie chce mi się ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No mówiłem ale tą zrobiłem w 2 dzień robienia w GM'ku :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 To jak wiesz że kompletny niewypał to po co pokazujesz innym? Ale każdy zaczynał od takich gier=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie będę się tobie tłumaczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Totalny chłam aż oczy bolą (czyli standard pierwszych gier) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zrobię żeby było bardziej realistyczne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zrobię żeby było bardziej realistyczne ;P zrob zeby bylo bardziej grywalne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dodaj jakieś bajery typu Punkty,życia itp. i menu,bo chyba nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dodaj jakieś bajery typu Punkty,życia itp. i menu,bo chyba nie ma. Thx, i dzięki za podpowiedzi ;) EDIT: New Grafa, teraz pracuje nad Menu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 wiesz co pos screenie widac że pierwsza gra ale popraw grafe i nie będzie tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Przerobiłem troszkę ale nie wiem czy się podoba zaraz będzie, oczywiście w Pierwszym Poście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dobra już jest new wersja :) I Screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Co myślicie o nowej wersji?? ;P Trzy posty pod rząd. Warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 gdyby to byla twoja grafa dałbym 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ale ty cham jesteś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ale ty cham jesteś A na jaką ocene liczyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 czemu nie dostał double posta albo trio posta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 czemu nie dostał double posta albo trio posta?? omg ? Gra jest cienka to widać. Raczej nikomu to do gustu nie przypadnie. :] 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Takeshi,a wiesz co to jest funkcja "EDIT"?? EDIT :D 2+2+1=5 5-3-1=1 Ogółem=1 gwiazdka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Takeshi,a wiesz co to jest funkcja "EDIT"?? EDIT :D 2+2+1=5 5-3-1=1 Ogółem=1 gwiazdka Wiem co to funkcja EDIT -_-* Ty się nie popisuj matmą bo i tak nie umiesz liczyć -_-* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nawet nie ściągam, bo obejeżałem screena... :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 No teraz już zaczyna dobierać kształtu. Ale to i tak jest mini-mini-mini gra więc oceny wyżej niż 3 ode mnie nie otrzymasz. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Robię HP :P EDIT: Dobra New Wersja zaraz wepchnę na UP GMClan, i wkładam w pierwszy Post ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Hey ludzie możecie pisać Bugi itp. Co dodać, spróbuje to zrobić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 a odświerzyłeś screeny po wydaniu tej nowej wersji?Czy wszystko dalej tak samo wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Opony powinny się oddalać po dotknięciu bohatera. Bohater lata jak szalony, mało grywalne. A masz tyle przykładów na forum... przyłóż się... 3 gwiazdki na zachętę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zaraz dam foty, bo mi "imageshack" wolno chodzi :P EDIT: Ups zapomniałem przestawić ile trzeba mieć punktów na dalszy lvl ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 To co za problem fotki wrzucić na UpGmc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Już są foty, napiszcie co mam jeszcze dodać do Gierki :) EDIT: Możecie powiedzieć co jeszcze można dodać do mojej gierki?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi