Tofik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam, ma ktoś przykład jak zrobić samochodówkę 3d ?? najlepiej widzianą z kierownicy, z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 'SUPER SZACHY' Niestety nie mamy :P moge ci dać poradniki jak to napisać, ale i tak sie niepokapujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 zdziwił byś się, możesz podrzucić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Za przykłady typu "Cała gra" kosztuję, jak mi zapłacisz to ci napiszę całą fizykę samochodówki 3D xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 nie chodzi mi o całą grę, chodzi mi głównie o to jak zrobić żeby był widać środek samochodu i kierownicę która się kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Aby zrobić taką gre, musiał byś znać się dobrze na 3d. Aby znać się dobrze na 3d, musiał byś znać się bardzo dobrze na 2d. Aby zrobić obracającą się kiorownicę w 3d, wystarczają podstawowe podstawy 3d i 2d. Więc w czym dokładnie masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 mam zamiar zrobić taki bajer, że mam prawdziwe zdjęcie samochodu w środku i chce je wstawić do 3d i przy okazji żeby się kierownica kręciła tak jak w normalnych grach wyścigowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Spytałem z czym masz problem (czego nie potrafisz zrobić), a nie co chcesz osiągnąć. Jeśli nawet nie wiesz jak zrobic wyświetlanie obrazu 2d w 3d to ja ci nie pomogę, poniewarz takie coś masz w przykładzie z gamemaker.nl (przynajmniej do gm 6.1 było) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi