artimal Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Tytuł: MisiFRont Gatunek: platformówka Opis: Ta gra to efekt kilku miesięcy pracy (2,5) począdkującego twórcy gier.W tej grze chodzi o to aby zarombać wszystkich wrogich misiów,muchy a resztę to jeszcze dodam.Jak to się uczyni to będzie trzeba znaleść szefa tego gangu i go zniszczyć a jeszcze potem odnaleść więzioną rodzinę. dowland now!!! Rozmiar : 5408KB Autorzy: Programowanie: artimal Fabuła: artimal Grafika: artimal Muzyka: artimal Screeny:artimal 1. 2. 3. Proszę o zgłaszanie błędów i jeszcze...jak tu dodać broń która będzie: -poruszała się z bochaterem -obracala się w kierunku myszki -i która będzie miejscem powstawania pocisków POZDRO artimal Dobra, screeny już są. Na przyszłość: niedokończone gry dawaj w demach. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Bugów od cholery, ale dwie gwiazdy dostaniesz. Parę z bugów: -Czas odlicza się w jednym miejscu -Te miśkowrogowie nie mają grawitacji (latają a skrzydeł nie mają! :P) -Raz views zaczął podążać nie za miśkiem, tylko za... erm no właśnie za czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 co do myszy to użyj opcji image angle wpisz w wyszukiwarce to image angle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 dałem w to zagrać mojej córce i się popłakała i przytuliła misia, a jak ja grałem to wleciałem na miśka i mnie brał od tylca ocena : 2 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Nie wiedziałem że masz córke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 O lol czemu jak wskoczę na platformę to się sprit odrywa od maski :o Poza tym pełno bugów, i grafika tragiczna, nie wspomnę o platformie. Ustaw sterowanie WSAD będzie wygodniej. do tego czemu miśki nie obracają lufą :P Moja ocena to 1 gwiazdka. Mam nadzieję że cię ona zmotywuje do dalszej pracy w gm i do pokazania że stać cię na więcej. Pozdrawiam Marek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi