Solmis Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Poszukuję darmowej grafiki (lub strony z darmowymi grafikami) do gry. Chcę tylko informacji o grafice bez praw autorskich (Nie, nie chę przypisać jej sobie :P ). Pomoże ktoś? Z góry dzięx! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANGSTA02 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Znam takie 2 strony z grafikami, przeważnie nintendowskimi, które możesz sobie pobierać do woli: The Shyguy Kingdom MFGG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Tada ! http://www.spriters-resource.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 -------------> http://www.spriters-resource.com/ ----> BartekGM - uprzedziłeś mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 @GANGSTA02 Rzeczywiście, świetnie. Zaglądałeś tam w ogóle? SCREEN CHYBA nie o to mi chodziło. :D P.S. Da ktoś jeszcze jakieś linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Nie dam linka (:P) ale ci powiem, że WSZYSTKO powyższe to rip'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 , że WSZYSTKO powyższe to rip'y No, a kto mu zabroni? Rzeczywiście, świetnie. Zaglądałeś tam w ogóle? SCREEN CHYBA nie o to mi chodziło. A zaglądałeś do Sprites? Kolejna strona z rip-ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 A zaglądałeś do Sprites? Taa, ale strasznie pixelowata grafa. :wink: Może będzie lepiej jak powiem: "Nie chcę strony z RIP'ami." :P Mam nadzieję, że teraz trochę to uprościłem. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi