Pietruszek Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 To samo co w temacie. Wiecie , stawianie wież i obranianie bazy coś takiego :D Z góry Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ja też potrzebuje no wiesz takiego jak w prince of persia i co..nikt mi nie zrobi, jak potrzebujesz silniku to zrób sobie tego silniku bo tu nikt nie robi nic za darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jak z prince of persia to się nie dziw :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 to był żart a z tym silniku to ja sobie poradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 To zrobisz mi ? Bo już nie wiem. Nic nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 mówiłem o swoim silniku a ten twój to nie wiem jak zrobić bo nie jestem wtajemniczony, nie masz czasem tak że jak robisz gre to sam chcesz do czegoś dojść i wiedzieć jak to działa w GM bo ja mam...chociaż mi to często nie wychodzi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 lowrder chodź raz dobrze mówi. Nikt za darmo na twoje życzenie nie zrobi żadnego silnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Szkoda , bo jak narazie mi nic nie wychodzi tak jak lowriderowi :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 https://gmclan.org/up152_11_defender.html Kiedyś na ligę24 napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Eh Tymon :/ bardzo źle robisz... Jak oni się mają czegoś nauczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Tymon wyskakuje , że nie , a zresztą ... : ___________________________________________ image_angle: This variable is only available in the Pro Edition. HELP! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nie masz zarejestrowanej wersji. Pablo. Trudno. Jak on to wykorzysta to jego sprawa, on się uczy. Ja już nie muszę. =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 #up Uczymy sie cale życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Szkoda , bo jak narazie mi nic nie wychodzi tak jak lowriderowi :[ Jak mi nic nie wychodzi, coś mi wychodzi robie 3 gry a 1 demo się kisi na upie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nie zbyt to dopracowane i nie mam ochoty dopracowywać i moje metody mogą być dość niewygodne, ale jeśli się przyda to proszę https://gmclan.org/up338_11_tower_defencee.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruszek Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ten przykład jest naprawde niezły ! Dzięki ! Tylko Szkoda , że wieżyczki nie strzelają , ale z tym to sobie już poradze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 W przykładzie Tymona można przecierz zrobić obracanie na klatkach sprite'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi