Nikas Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Tytuł:Megaman Gatunek:Przygodowa/akcja Opis: Siedziałem nad tą grą 1-tydzień..bardzo się postarałem, nie chce już robić gier do niczego tylko coraz lepsze...tu się wysiliłem i myślę że wkońcu wam się spodoba moja gra.... Download:http://www.gmclan.org/up1486.html (megaman) rozmiar:1055kb Autorzy: Programowanie:Nikas Grafika:http://www.sprites-inc.co.uk Muzyka:nie wiem z kąd Fabuła:Nikas Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1486/Megaman2.png menu http://www.gmclan.org/uploader/1486/Megaman.png to jest zdjęcie ostatniego bossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Audio wizualnie nawet dobrze podkreślając, że grafika nie twoja, ale zmniejsz poziom trudności, bo tym ta gra zniechęca na kilometr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No nawet fajna daje 3/5, ale zmniejsz poziom trudności, bo rzeczywiście za trudna :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Teraz już sądzę, że za trudna nie jest, serio, da się przyzwyczaić, ale daj rakietom image_angle=direction, bo to dziwnie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jak na to, że nie przepadam za tego typu gierkami, to ta jest całkiem dobra. No i zdadzam się z moimi przedmówcami, gra jest za trudna. Ale moja ocena to: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ok wersja zupdateowana!!teraz poziom jest łatwiejszy lecz ostatniego bossa nie zmiejszylem... już się wgrywa za chwilke będzie można ściągnąć bo coś net mi się zmulił EDIT: już można ściągać no..czemu nie komentujecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No tym razem jako tako się postarałeś. Ale jednak piosenka Linkin Park nie pasuje do tych klimatów. Moja ocena to 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 bo nie mam innej muzyki midi....chyba że wolicie britnej spirs xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja doszedłem do tekstu, który brzmiał mniej więcej" Ha pokonałeś mnie, lecz to jeszcze nie wszystko", co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 no właśnie..bo ja nie umi9em zrobić że po zabiciu wszystkich wrogów w roomie przejdzie do menu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 w destroy potwora dajesz klocek "Go to differend room" i wybierasz pokój z menu...najprościej na klocach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ale ja niechce na jednym potworze..to to ja też wiem tylko że nie weim jak zrobić gdy się wszystkih zabije... KOMENTOWAĆ!@!@!@! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Przecież na końcu jest tylko jeden boss... :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ale gdy go rozwalisz to wyskakuje piła,2 rakiety, i boss nr 1 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 if instance_number(nazwamoba)=0 { room_goto(menu) } Co do gry to jest nadal zbyt trudna :) Grafika nie twoja i nie ma dźwięków. Nie ma bonusów etc. czyli nudna :P Ale ogólnie gra prezentuje w miarę dobry poziom tak więc ode mnie masz 2/5. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Popieram to co nabazgrał London z wyjątkiem że 1/5, bo gra cholernie nudna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Nudna :huh: ? Może lepiej się przyznaj, że utknołeś na początku :], gra fajna, nie aż taka trudna, ale z końcowym bossem to całkowicie przesadziłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dobra gierka ale tego ostatniego bossa to byś ty na pewno też nie przeszedł^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Pokazał mi się komunikat i od razu reset ;\... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 weim ostatniego bossa da sie przejść :) żeby go zabić trzeba z daleka oddać ostatni strzał potem uniknąć rakiet,zabić piłe i bossa nr 1 :) HURAA wkońcu wam się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Mi osobiście gry robione przez <30 się nie podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Tak ! Grywalność 3/5 Grafika 3/5 Muzyka 3/5 Fabuła 0/5 (ale o so chodzi :dots: ) Ocena ogólna 3/5 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Gatunek:Przygodowa/akcja Weź mnie nie załamuj. Ani to przygoda, ani to akcja. To PLATFORMÓWKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Fajna gra, aczkolwiek wymaga wielu poprawek... Przydałyby się życia itd... Daję 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 wiesz ciesze się bardzo że się wam podoba ale użyłem w tejgrze moich maxymalnych umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Niezłe, niezłe, tylko ta grafika kułeczek pod platformami to z MARVIC 2. Tylko pomniejszona wersja... gra jest 3/5. Za trudne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Widze ze ty chyba nie umiesz kliknąć na przycisk aby utworzyć link! Litości! XD Czy wy nie umiecie zrobić linka odrazu do pliQ gry? Tylko musicie dawac do UP'a? Ehm... który to juz megaman w history GMC? Co do gry to powiem tyle że załatuduje mi się i potem o niej wszelki ślad zanika... Nie mam jak ocenic :] Niezłe, niezłe, tylko ta grafika kułeczek pod platformami to z MARVIC 2. Tylko pomniejszona wersja... gra jest 3/5. Za trudne! Ale wstyd! Kradzierz grafiki z innej gry?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 tylko ta grafika kułeczek pod platformami to z MARVIC 2 Chyba cię... Marvic 2 jest nowszy od nikasowego Megamana. A poza tym, to wszystko ripy ze starszych gier. No, Nikas, idziesz w dobrą stronę, ale teraz musisz się nauczyć zrobić coś takiego sam. Masz 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Chyba cię... Marvic 2 jest nowszy od nikasowego Megamana. A poza tym, to wszystko ripy ze starszych gier. O żesz, Hriser i Nikas - za kratki za kradzież grafiki! A ona była chroniona licensją? GRAFIKA DOMOWA-PRAWEM CHRONIONA! Zwalczać złodzieji grafiki i licensji! Hej, jak grafa była na licensji to koniec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 O żesz, Hriser i Nikas - za kratki za kradzież grafiki! A ona była chroniona licensją? GRAFIKA DOMOWA-PRAWEM CHRONIONA! Zwalczać złodzieji grafiki i licensji! Hej, jak grafa była na licensji to koniec! Dziś nikt się nie przejmuje starymi grafikami, bo tak to 1/3 twórców gier za kratki by poszła, z Buziolem, Hrisem, Nikasem, ze mną (lubię czasami wykorzystywać ripy) i innymi włącznie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi