Foch77 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Tytuł: Dramerus Gatunek: platformówka Opis: Tak jak na platformówkę przystało trzeba zbierać diamenciki i przechodzić kolejne levele. Na razie są tylko 3 levele download: http://www.gmclan.org/up2319_4_Dramerus_demo.html Rozmiar pliku: 1,65 mb :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Autorzy: Programowanie:Foch77 Grafika: Foch77,Google.com Muzyka: Google.com Dźwięk: Google.com Screeny: http://img232.imageshack.us/my.php?image=skren1kh2.png http://img527.imageshack.us/my.php?image=skren2bm1.png Jest to moja pierwsza gra zrobiona w Game Makerze 7.0 Pro Aktualizowane 21.05.07:Zostal zmieniony dzwiek na MIDI i wywalony glos kroków ( powazny bug tam byl ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Kurde co wy macie z tym sonicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Kurde, a co Ty masz do tego że ktoś robi grę z Sonic'em? Co do gry, dobrze wykonana platformówka. Są małe problemy ze zmianą spritów jak widzę, ale jest dobre. Niepotrzebnie dałeś muzykę w MP3, lepiej było by poszukać dobrego MIDI. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 whoa! 8mb, nie ściągam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Po screenach to powiem, że na pierwszą grę to nawet fajna ale nie ściągam bez midi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foch77 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A gdybym tak usunął te muze z gry to byś ci sciągneli tę gre ????? Dzieki za tymczasowe komenty ;) ;) ;) ;) :] PS. A co do sonica to wcale go nie lubie lecz znalazlem fajne sprity z nim i go umieściłem w głównej roli :] :] :] :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Szajs, że aż boli. Jedna gwiazdka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A co do sonica to wcale go nie lubie lecz znalazlem fajne sprity z nim i go umieściłem w głównej roliHow could you! XD Foch77? Czy ja tego już gdzieś nie słyszałem :]... ...co do gry to jest taka sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Ja daje 4? czemu? ponieważ mimo słabej grafiki oraz dźwięku, gra sie miło. Mojej mamie sie napewno spodoba :] edit: 8mb to muzyka, która wkurza. Polecam ją wyrzucić i zastąpić midem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jak na pierwszą grę jestem pozytywnie zaskoczony :) Choć rozmiar odstrasza to gra się bardzo przyjemnie. Niestety jest kilka denerwujących bugów. Daje 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jest To demonstracyjna wersja gry i wiele żeczy może ulec zmianie w pełnej wersji Dramerusa. :) Gra jest dość uboga i nieciekawa. Denerwujący jest odgłos biegu/chodu przy skokach. Do tego już przy 3 planszy muzyka się skończyła :) Oceniając twoją grę względem większości pierwszych gier użytkowników to jest całkiem dobrze, jednak nie zmienia to faktu, że gra szybko się nudzi. 1/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 @foch77: wiesz co to jest *.mid? =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foch77 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 @foch77: wiesz co to jest *.mid? =] wiem :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No to czemu tego nie używasz? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foch77 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 No to czemu tego nie używasz? ;( zaraz zamieszcze z midi poniewarz wlasnie sciagnolem programik dzieki któremu przerobie mp3 na MIDI :lol: :lol: :lol: ;) ;) Troszke cierpliwosci.... :mellow: :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 w sumie od kiedy na google można pobrać mp3 ?? jezeli zrostało to zrobione tak jak myślę, to w sumie wszystko w sieci z googli pochodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 zaraz zamieszcze z midi poniewarz wlasnie sciagnolem programik dzieki któremu przerobie mp3 na MIDI :lol: :lol: :lol: ;) ;) Troszke cierpliwosci.... :mellow: :mellow: Możesz podsunąć link? Może się przyda ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foch77 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Możesz podsunąć link? Może się przyda ;-) Wierz mi ten program to totalna lipa .... :jezor: :jezor: wziolem nowe dzwieki do gierki i teraz zajmuje 1,65 mb :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Gra wymaga jeszcze wielu dopracowań.... 2/5 jak narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi