Webzir Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Tytuł: Loveroids Gatunek: Zręcznościowa Opis: Wchodzisz do stateczku i musisz podbić jak najwięcej serc :-] Gra przygotowana na dzień matki (26maja). To jest minigra, robiona w jeden dzień (tzn. dzisiaj.) Download: Dziś jest 26??!! Rozmiar pliku: 1,23mb Autorzy: Programowanie: GuxioStudioS Fabuła: GuxioStudioS Grafika: GuxioStudioS Dźwięk (muzyki nie ma): Worms 3D Screeny: Łan Skren Tu Skren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Słabiutko, GuXio. ;( Nudne. Wolę pograć w oryginalne asteroids, albo nawet w te GM-owe. Nowi wrogowie sprowadzają się tylko do większej liczby serc, które z nich wylatują? Postaraj się bardziej. Jeden dzień, wbrew pozorom, wystarczy na zrobienie nawet ciutkę grywalnej gry. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3X Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Nic ciekawego troche nudne z przeciętną grafiką... 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 W sumie to ja się dopiero uczę =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Po jakimś czasie się nudzi.... 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 zgroza... gra taka sobie. szybko się nudzi. moja ocena 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Na początku jest ciekawe, ale szybko się nudzi. Także moja ocena to 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi