cyberdog Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Eee... znacie może jakieś dobre DARMOWE programy do tworzenia muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Tutaj masz jakąś stronę o tworzeniu muzyki: :dots: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Dzienx, zaraz sprawdzę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 FL Studio - Może nie darmowy, ale w demie można eksportować twory do plików muzycznych. Z zapisem samych utworów jest gorzej... Jak masz jakiś talent, możesz spróbować darmowego Modplug'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Hydrogen też może się przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Audiacity jest fajne. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Audiacity? To raczej do obróbki dźwięku. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ale jakąś muzę można w nim robić - wystarczy pokombinować. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Darmowe: Hydrogen, Modplug Tracker i Audacity do obróbki późniejszej. Płatne: FL Studio, Magix Music Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 ukradnij gitarę ze sklepu, jak chcesz za free. dla mnie te wszystkie programy to pomyłka szpiega i upraszczanie muzyki to przesuwania klocków, ustawiania atrybutów i czytania tutoriali, a nie o to tu chodzi O_o no ale na potrzeby gier wystarczy. jak chcesz się uczyć, to zacznij od ejaya, naprostszy, najtańszy i łatwo spiracić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Po co piracić eJaya... Ostatnio widziałem w jakimś markecie eJay Dance za 9,90zł :P . Poza tym, ciągle dają to do jakichś Max Games, KŚ Niezbędnik itp. śmieciowisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Darmowe: Hydrogen, Modplug Tracker i Audacity do obróbki późniejszej. ja bym jeszcze dorzucił TuxGuitar, Rosegarden i LMMS. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Magix Music Maker A ja mam! A ja mam! :lol: W pi si formacie było. Sześć i Siedem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 REAPER też jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ?Ja od jakiegos czasu robilem Tranca w Fl studio na torrentyach bylo ale licencja sie skonczyla i teraz lipa bez pluginow i klawiatorki :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eax Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Eee... znacie może jakieś dobre DARMOWE programy do tworzenia muzyki? reason, flstudio, cubase ,sony acid. _>hmmm za darmo....... to raczej nawet w pysk ci nikt nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi