kubos Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 W FAQ znalazłem artykuł o tym jak zmienić kursor w grze. Tylko tam nie pisze gdzie trzeba napisać ten kod. Więc prosze o napisanie gdzie mam napisać kod. Jeszcze napisze jak ja go wpisuje bo mi błąd przy włączaniu wyskakuje. window_set_curson(<cr_default>) <---i to wpisuje w creation code room'u. Dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 https://gmclan.org/up2192_11_kursor.html W opcjach mozesz zrobic aby kursor ten zwykly sie nie pokazywal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ale mi chodzi żeby ten kursor nie był jako jakiś sprite chodzący za zwykłym kursorem tylko żeby kursor był inny, tak jak podawałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 nie window_set_curson(<cr_default>) tylko window_set_cursor(cr_default); poza tym default to przecie domyślny, czyli strzałka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 jak nie masz zarejestrowanej wersji to chyba nic nie da. popatrz w menu objektu w zaakladce extra. jezeli masz tam klocki z napisem PRO to znaczy ze nie mozesz zmienic kursora. takie jest moje zdanie bo ja tez nie mge zmienic kursora a nie mam zarejestrowanego GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No tak mam klocki z namisem REG, ale chyba o to ci chodziło. No trudno. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi