murdalow Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Może ktoś z Was tworzy muzyke obojętnie jaką możecie tu dawać swoje tracki. kolejny nudny temat... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Lowrider: uu :(. Co to ma być? Bez ładu, składu itp., itd. Teraz ja. Kawałek mojej symfonii, mam nadzieję, że się spodoba (wyrenderowany do mp3 moduł) :). https://gmclan.org/up506_8_SYMPH2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Lowrider: uu :(. Co to ma być? Bez ładu, składu itp., itd. Teraz ja. Kawałek mojej symfonii, mam nadzieję, że się spodoba (wyrenderowany do mp3 moduł) :). https://gmclan.org/up506_8_SYMPH2.html nie mówiłem że to będzie piękne za szybko to pociąłem i nałożyłem te sample lowrider he he a to Twoje czy kogoś tam spoko uspokoiłem się przy tym... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 To ja też coś od siebie dam. DJ miki77 - Hello My World @Jakim: Super muzyka. Nadawała by się do Noname Online Game Micansera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jak widzę w nazwie utworu dwie magiczne literki - DJ, to nie ściągam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jak widzę w nazwie utworu dwie magiczne literki - DJ, to nie ściągam. ;) ee tam Ranma,nie wszystko co ma w nazwie DJ musi byc jakimis smiesznymi techniawkami czy innymi umcy umcy.. Zreszta wystarczy zobaczyc co wyczynia na deckach taki np. DJ Feel-x, albo cie sie dzieje np. na porządnych imprezach Drum n' Bassowych (nie tylko).. A nawet w Lucky Dayu muzyczka będzie made by Dj kaszol.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Hm, ja nie widzę zbytnio sensu tego tematu, mało kto się w sumie tu muzyką zajmuje i sięga do innych źródeł lub prosi kogoś o stworzenie takowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Hm, ja nie widzę zbytnio sensu tego tematu, mało kto się w sumie tu muzyką zajmuje i sięga do innych źródeł lub prosi kogoś o stworzenie takowej. A ja nie widzę sensu twojego wypowiadania się w temacie... Może i mało osób robi muzykę, ale co, zabronisz im zaprezentowania tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Pobrałem Audacity i skleciłem taki remiksik: Jaklub - Super Puyo Puyo 2 First Floor Remix (to miałem pod ręką. To mój pierwszy utworek.) 2mb - download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Skoro remix, to utwór tylko częściowo jest Twój ;). Remiksy to złuj, lepiej samemu układać melodię, choćby i najprostszą. Nie słuchałem oryginału, więc nawet nie wiem, co dodałeś/wyciąłeś - zmieniłeś - w takim razie nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 FL Studio 7.0 ; Cool Edit pro ; Nero Wave Editor ; DSS Dj http://www.gmclan.org/up652_8_Sit_on_my_la..._Dj_Dax_rm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 eXcLiFe: Niezłe, ale niezbyt lubię elektroniczne tony. Nie słuchałem oryginału, więc nawet nie wiem, co dodałeś/wyciąłeś - zmieniłeś - w takim razie nie oceniam. Mało trochę, ale coś zrobiłem i - co ważne - nie podpisałem się literkami DJ. :P @Down: Raczej fuksa. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jaklub: Ja tylko taki gatunek preferuje :P Jeśli to jest 1 utworek to naprawdę albo masz talent albo fuksa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Mój dzisiejszy wynalazek utwór do Mario Gangsta (loopy będą najprawdopodobniej w grze) http://www.gmclan.org/up2034.html :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ale ######aszczy temaciok :D A tak btw, to można zamieszczać swoje nagranie na instrumencie, tzn. chodzi mi o to, żebym nagrał sobie na gitarce np. jakieś riffy i je tu wrzucił ? Tworzę też w power tabie różne utwory ale to już w formacie midi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 @up Wrzuć chętnie posłucham/y=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A tu moje utworki: :D Oh Yeah ! NONAME FinalFantasy7BossRemix FF9 - The place i'll return to someday remix (PIANO) FF9 - The place i'll return to someday remix 1 The Place i'll Return to Someday Remix Two The Place i'll return to someday 3rd remix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Oto stworzony przeze mnie w Power Tabie, nieco chyba monotonny mid moim zdaniem nadający się nieźle jako podkład do walki w jakichś jrpgach: http://www.sendspace.com/file/oiheh9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jakieś 2 lata temu bawiłem się w Cool Edit Pro. 1 2 3 4 5 6 7 Nie zwracajcie uwagi na głupie tytuły. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Arabski bit he he... śmieszne :) https://gmclan.org/up2034_8_Arabski_Bit_ver1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/up652_8_Dj_Dax___Alive_Remix.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Heh, jedno z moich młodszych 'dzieł' w Power Tabie, podkład muzyczny do walki z bossem. Początek trochę przypomina intro do St Anger Metallicy, ale zrobiłem to niechcący ;) http://www.sendspace.com/file/18bi0o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::Dybas::. Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 To moje kawałki: DJ Dybas- Grave Beat DJ Dybas- Street Parade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Recum Eight - Kap Kap Pieprzone Kropelki Mój ostatni ambientowy kawałek. Kiedyś wrzucę jakieś inne jeżeli uznam je za wartościowe. Poza tym Rectum Eight @ mp3.wp.pl :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Nareszcie nie jest to jakiś remix/mix/umc umc :). Po pierwsze: za głośny ton przewijający się przez prawie cały utwór; po drugie: ambient powinien być cichy i spokojny, ale też nie nudny (tutaj niestety nic się praktycznie nie dzieje). Kawałek nie wzbudza emocji, nie "nastraja" słuchacza - brakuje mu tego czegoś, hm - magii, odrobiny czaru, uroku? I Jackylhyde ma rację (mówię teraz ogólnie) - dużo tutaj amatorszczyzny - ćwicz więc, eksperymentuj, szukaj. Resztę już znasz ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Rectum Eight - Piano Concerto di Mario :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 btw. Większość programów do komponowania muzyki jest raczej do hip hopu czy techno. A jest coś do rocka lub muzyki orkiestralnej czy trzeba się nauczyć grać na prawdziwych instrumentach? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 music makery masz że musisz sekwencje zagrać na instrumencie prawdziwym,eśli Ci o to chodzi, fruity loopsy tam tez tak mozna możesz sobie wybrać instrument albo wsadzić jakiś swój sampel i na klawiaturze grac a w music makerze tez wchodzą sample ale bez grania na klawiaturze są jeszcze acidy sound forge i rebirthy ale ja szczerze jestem za tępy na to a takie dzadowskie to ejaye różnego typu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 @Ranmus: Przesłuchaj moje kawałki. Zrobiłem je z gotowych loopów w Cool Edicie, a nie nazwiesz tego hip-hopem ani techno. Wniosek? Powalające to nie będzie, ale można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jakieś... chaotyczne. :P Może i można, ale jakość sampli najwyższych lotów to nie jest. Kiedyś widziałem w telewizji targi muzyczne i gościu zasuwał na jakimś pro kibordzie i normalnie czyściutką gitarę basową było słychać. Wtedy można całą kapelę zasymulować i to się nazywa nagrywanie muzyki. :) Ciekawe ile takie cacka kosztują, ale zapewne droższe niż najtańsze basówki. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi