Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Siemka. Słuchajcie, teraz YoYo Games jest oficjalną stroną GM nie? A czy gierki z tej strony też są darmowe?? Plis o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jeśli możesz je ściągnąć i w nie grać to chyba raczej tak 0o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Tzn., że jak nie można sciągnąć to jest płatne.. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Nie, jak pisze BUY to jest płatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Aha to już wiem. Więc jak pisze DOWNLOAD to znaczy że ppobieranie jest darmowe. Thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Aha to już wiem. Więc jak pisze DOWNLOAD to znaczy że ppobieranie jest darmowe. Thx :D Nie, to znaczy że musisz zanieść podanie do Watykanu o pozwolenie na ściągnięcie pliku. Trochę logiki! :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Napiszcie że tak bo już zacznie pisać list do papieża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Heh, śmieszny temat nie ma co...bardzo na poziomie :lol: Dobrze więc wnoszę: Yoyo Games jest stroną Game Makera, na której są gry autorów takich jak my, jak te gry mogą być płatne? 75% z nich to przerobione z nie wielkim trudem przykłady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Heh, śmieszny temat nie ma co...bardzo na poziomie heh,nic nie wniosłeś do tematu. :bye1: ja za takie coś mam 2 warny :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Zamikam na kódkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi