aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Tytuł: Szpenio - Adventure DEMO Gatunek: platformowo - zręcznościowa Opis: W grze chodzi się zielonym stworkiem z czerwoną czapką. Gra polega na dojściu do kawałku muru i ominięciu wrogów. Można też grać na punkty. W grze znajdują się różne bonusy np dzięki wiatrakowi możemy łapać się muru lub dzięki bananowi skakać 3x wyżej.Można się czołgać (choć troche dziwnie to wygląda i nie zabardzo działa) Jest możliwość wpisania kodów do plansz Download: POBIERZ Rozmiar pliku: 1.71 MB Autorzy: Programowanie: kuba(aaaaaa) Fabuła: kuba Grafika: kuba (Podziękowania Solmisowi za 1 grafike robota którą dla mnie wykonał) Muzyka: troche z gmakera troche z midi search Screeny: Screen Screen 2 Zachęcam do ŚCIĄGNIĘCIA GRY jest ona naprawde przyjemna np aby przejść roboty trzeba się chować za murami które po pewnym czasie zostają zniszczone (Niektóre osoby mogły tego nie zauważyć bo dałem ułatwienie dzięki któremu skacze się 3 razy wyżej) EDIT : proszę o jakąś recenzje co jest dobre ;) a co złe :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Fajne, podoba mi sie xD tylko ze muzyka sie zmienia po wejsciu do creditsow po zebraniu czegos itp. Musialem od nowa zaczynac gre bo wiatrak mi sie skonczyl. Jak grafika jest twoja to daje 5/5 a jak nie to 4 :P Aha, jeszcze jedno ja myslalem ze te 1 przeciwniki to wlasnie spray xD #Edit Czemu gra jest w takim malym okienku :|? @Down Musisz spakowac do .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Co do tego że gra jest na rapidshare to jak próbowałem ją dać na uploadera w formie .exe to pokazywało że nietypowy plik czy coś takiego (do administratorów) Co zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 xD Mój robot został wykorzystany! ;S :P Nawet, nawet gierka, tylko przydałoby się poprawić trochę to skakanie . :D Edit: Grafika: 6/10 - trochę słaba ;D Muzyka: 4/10 - trochę wbijająca się w ucho i nie twoja (czego oczywiście się nie spodziewałem) :P Grywalność: 6.5/10 - jakoś strasznie mnie nie ciągnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jak to muzyka się zmienia w Creditach . TAK MA BYĆ Jakie skakanie ?? A co ty w swoich grach robisz swoją Muzyke? I w grze nie ma żadnych efektów graficznych bo nie mam zarejstrowanego gma EDIT: gra jest w małym okienku bo zalezy mi na ostrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Znalazłem bug jak sie czołgałem i przestałem się czołgac to sie zacioł w ziemi :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 wiem że tak jest tylko nie wiem jak to poprawić musisz nacisnąć spacie i skok żeby wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nie wiem jak to poprawić Zrób, że gdy wychodzi ze sprita czołgania, zmienia pozycję y na y-16. Gra nie jest zła, ale: - gdy Szpenio wychodzi z czołgania, ryje się w mur - ten fragment z altem jest fatalny 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 :D chodzi o chwytanie? ostatni dużo ludzi mi powiedziało że im się to podoba Trzeba umieć skakać FREESTYLE Wiecie Co trzeba zrobić żeby przejść te dwa roboty w ostatniej planszy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 A co ty w swoich grach robisz swoją Muzyke? Czasem, ale raczej nie. Zauważ, co w nawiasie napisałem. ZE SIE NIE SPODZIEWALEM MUZYKI!!! Chodziło o to, że gdybyś dał swoją muzę, to bym ci (może) dał 5. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ciekawe czy jakiś admin da recenzje Wiecie Co trzeba zrobić żeby przejść te dwa roboty w ostatniej planszy?? Bez urazy ale ja pracuje półtorej miesiąca nad grą żeby zobaczyć tylko 3 recenzje nie przesadzajcie! PROSZE O RECENZJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nie ma to jak Rapid szer. Jeszcze 40 sekund do pobierania =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Bez urazy ale ja pracuje półtorej miesiąca nad grą żeby zobaczyć tylko 3 recenzje nie przesadzajcie! PROSZE O RECENZJE No to zachęć jakoś userów do pobierania. Zachęcający screen i dobry host - to wystarczy. Przenieś grę na uploader i będziesz miał ich więcej - Rapidshare suxx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Rapidshare suxx. I do tego po miesiącu pod tym linkiem już nic nie będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 OK od nowa tutaj jest link do Szpenia na uploaderze U góry też już to zmieniłem SZPENIO ADVENTURE DEMO - Najnowsza Wersja Screnny: MENU GRY Screen który udawadnia że w gra nie jest bezmyślną grą w której brnie się tylko do przodu Zachęcam do ŚCIĄGNIĘCIA GRY jest ona naprawde przyjemna np aby przejść roboty trzeba się chować za murami które po pewnym czasie zostają zniszczone (Niektóre osoby mogły tego nie zauważyć bo dałem ułatwienie dzięki któremu skacze się 3 razy wyżej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ładnie ;) Daję 4/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Jak grafika jest twoja to daje 5/5 nie przesadzaj..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ściągajcie zachęcam jeszcze raz do ściągnięcia gry i prosze ocene (naklepiej ja najwyższa) Pytanie do administracji czy macie dane ile osób oceniło gre jak tak to ile? EDIT: Ile dajesz Proxx?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 daj 2 gwiazdki , za wykonanie i za grafike(kóra mi się nie podoba,paint rules). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ona nie była rysowana w paincie! DZIEKI ZA NIEKTÓRE DOBRE OCENY ale SUPER!? ma dwie gwiazdki czyli gra jest porównywalna do "dwóch sąsiadów"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 niektórzy sądzą że jest poruwnywalna w takim razie do almory dając 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 W porównaniu do Almory daje 1/5 a tak normalnie to 4/5 gra ma sporo błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Gierka, nie powiem, przyjemna. Bardzo spodobala mi sie zmiana muzyki przy roznych okazjach np. przy wiatraku wtedy gra theme z Mission Impossible. Tutaj masz u mnie duzy plus :thumbsup: Oczywsicie gra zawiera troche bugow jak z tym czolganiem ale mam nadzieje ze sie z tym uporasz. Jesli dobrze mi sie wydaje to to twoja pierwsza, "wieksza" gra, tym bardziej gratuluje. OCENA: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dzięki kamilek ale chyba nie uważacie na serio że jest porównywalna do "dwóch sąsiadów" Jak tak to się chyba załamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 kolejna gra w stylu "szechmastera", 666 wersji zrobionych "po nic", bo nikt z grania w to przyjemności nie zgarnie, a nie nauczysz się nic robiąc gry na klockach :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Przydałby się tzw. resp. Np. wiatraczka. Bo jak nie zdążysz za pierwszym razem, to musisz od nowa grać!!! A poza tym pełno bugów ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 b. fajne roboty. Chyba jakieś duchy, bo przechodzą przez ścianę xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 co do wiatraka to CO TO MA BYĆ ZA GRA WIELE GIER TRZEABA GRAC OD NOWA ja niegdy nie straciłem czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 To weź mi jeszcze powiedz jak się łapie, to może zagram jeszcze raz. A że w innych grach trzeba zaczynać od nowa, to nie dlatego, że jakiś item się skończył, tylko dla tego że ktoś cię (np) zabił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Więc naciskasz start gdy jesteś blisko jakiegoś murku naciskasz alt i ponownie naciskasz skok STRZŁKA DO GÓRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi