Solmis Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Macie szanse zamieścić tu pliki z efektami dźwiękowymi waszego autorstwa. Mogą się one przydać gmclanowiczom I NIE TYLKO, do tworzenia gier. W edicie zamieszczę jeden. :thumbsup: EDIT: Tu link: TUUUUU! Nazwa: Biczowanie (ale oczywiście możecie to wziąć za coś "trochę" innego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nieee ma to jak mikrofon typu 20zł. =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Akurat z mikrofonu byłoby lepiej. Nagrywałem odtwarzaczem mp3 ;P. Są 2 nowe: - wiatr - woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Przepraszam bardzo, ale nie masz co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Nie wiem o co ***** ci chodzi?! Przecież to temat o Muzyce i dźwięku. To, że TOBIE się nudzi, to nie znaczy masz z tego tematu robić se off-top! :boxed: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Aha, to ja wezmę mój mikrofon, zacznę nim stukać po biurku i nazwę "Ktoś kopie w kopalni". Ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Postów nie masz gdzie nabijać? Wytrzymać nie możesz? Ok mogę robić EDIT'a z pierwszego posta! <_< Lol. Jeśli myślisz, że w ten sposób ja chce nabijać posty, to dear Sherlocku Holmesie jesteś w błędzie. Lolz! A jeśli uważasz, że w ten sposób fajnie i bez wysiłku ponabijasz sobie posty, to się mylisz. :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Bez urazy Solmis, ale slyszac te dzwieki po prostu smiac mi sie chce. Szumiacy mikrofon, slabe dzwieki, a w biczowaniu slychac w tle jakies gadanie (telewizor chyba). Kup lepszy mikrofon, zaopatrz sie w odpowiednie oprogramowanie do nagrywania i edycji dzwieku, wtedy zabierz sie za publikowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 omg, wiatr mnie rozbraja xD dmucha typ w mikrofon i jeszcze tak jakby gwizdze xD lol, jeszcze wode mozna przebolec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jeżeli ktoś tu szukał sopsobu na nabijanie postów, to tylko autor tego tematu, te dźwięki są denne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja jestem za zamknięciem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 To zamknijcie ten temat w cholerę i dajcie mi spokój! :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi