Szymek Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Zna ktoś może darmowy poradnik do karate na necie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A Google to nie łaska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Przeszukiwałem ale są same płatne lub strony klubów. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Może na P2P ebooków poszukaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 To jest śmieszne. To nie jest tak jak z c++ że wszystko masz w necie. Musisz być w jakieś szkole samoobrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 No właśnie, chcesz karatekować, zapisz się na treningi. Z takiego poradnika mało co się nauczysz, bo niby kto Ci powie czy przyjmujesz właściwą postawę itd. Bez trenera się nie obejdzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 To jest śmieszne. To nie jest tak jak z c++ że wszystko masz w necie. Musisz być w jakieś szkole samoobrony. Może on chce sobie tylko poczytać o tym, dowiedzieć się czegoś więcej. :P Oczywiście jeśli chce się nauczyć jakiejkolwiek sztuki walki to jedyne sensowne wyjście to zapisać się do klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 kurs karate. a tak na poważnie to przedmówcy mają rację - takiego czegoś raczej nie znajdziesz. musisz iść do Fight Clubu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Chciałem się zapisać do klubu tylko w tym problem że niema żadnego w mojej okolicy. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A to musi być koniecznie karate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Chcesz poprostu trenować jakąś sztukę walki czy akurat karate ? Jeśli może to być coś innego to poprostu rozejrzyj się co jest u Ciebie w mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 U mnie w mieście są jedynie harcerzyki <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 U mnie w mieście są jedynie harcerzyki co to za miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Skoki ale nie musi być w moim mieście może być w okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Zapisz się do okolicznych dresiarzy Oni Cię nauczą co i jak xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Moim zdaniem tam nie ma się po co zapisywać, chyba że chcesz poprawić kondyche bo tam z reguły ci trenerzy g.... umiom i tylko dają wyciski na treningach :P wiem bo byłem. Pic na wode. PS: Ale mam nadzieje że nie idziesz tam pod wplywem filmu karate kid to jak ktoś wierzy że się tam nauczy super magicznych technik dzięki którym powali byśków 2x2m to wybaczcie... xD lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Też wiem coś o tym, ciągłe bieganie i aerobik, a potem nagle trener zniknął zabrawszy kase... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Twierdzicie, że trening w klubie to pic na wode ? No niewiem. Tam gdzie ja trenuje to uczy trener kadry polski w Muay Thai i bardzo dobrze uczy. Poza wytrzymałością, siłą czy kondycją jest bardzo dużo techniki. Efekty są, zawody już niedługo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 @Vardi: Farciarz, u nas to był kiepski trener, a wszystkich tych którzy chodzili na karate chcieli wypróbowywać kolesie bez szyj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 @Vardi: Farciarz, u nas to był kiepski trener, a wszystkich tych którzy chodzili na karate chcieli wypróbowywać kolesie bez szyj... Mnie nigdy karate się nie podobało. Jak już to Boks/Kickboxing/Muay Thai. Najbardziej wole to ostatnie dlatego to wybrałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Kendo jest Rox, i Kung-Fu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jak się zapisywać na jakąś sztukę walki, to na coś co się może w przyszłości przydać, czyli na Krav Maga :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Jak się zapisywać na jakąś sztukę walki, to na coś co się może w przyszłości przydać, czyli na Krav Maga :] Trenując sztukę walki nie tylko patrzy się na samoobrone, ale również na zdobywanie dobrych wyników na zawodach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 http://pszps.pl Ja chodzę na karate i wiem, że nie ma żadnego poradnika. Tylko sensei albo fru do klasztoru Shaolin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi