Mateki Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 NAZWA: S.W.A.T LINK: http://www.gmclan.org/up1818_4_S_W_A_T____demo.html SCRENY: Nie wiem jak je zrobić. Jak myślicie czy wogóle ma to sens ? Aha 1,2,3 - aktyw bohater Q<W<E - dez aktyw Warn za brak użycia szablonu. Jak nie wiesz jak robić screeny, to wpisz sobie w google to i ci wyskoczy, że wciskasz PRINT SCREEN, potem dajesz WKLEJ w PAINT i masz. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 może zastosuj się do szablonu i pokaż ss-ki SCRENY: Nie wiem jak je zrobić. jak tego nie wiesz jak zrobić to gry nawet nie ściągam... Pokasz z zastosowaniem szablonu i pokasz skreny już mu to powiedziałem po co nabijasz posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pokasz z zastosowaniem szablonu i pokasz skreny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 SCRENY: Nie wiem jak je zrobić. Wciśnij klawisz "Print Scrn" na klawiaturze czy to aż tak trudne. I zastosuj się do szablonu. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Chciałem poprostu spytać czy taka gra może być ciekawa. Miałem 1 plansze ale zreszetowałem projekt I pytam się: Czy sterowanie może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Apel: NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO!!! Dlaczego? Ponieważ to nie jest gra O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 WTF? co to ma być? Gdzie Ty tu widzisz jakieś sterowanie? po za tym ta gwiazdka później znika nie wiem czemu,i nie wiem o co w tym biega. edit: hmm to coś zajmuje prawie 1mb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sephiroth12 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pewnie wirus ;p zaraz sprawdze Edit: A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing CZYSTY czemu to aż 1 mb zajmuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Może dlatego, że ma tam niepotrzebne Sprity i Dzwięki ? :huh: Niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pusty exe zajmuje ~900 KB poniewarz zawiera interpreter xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 w 7-dmej wersji 2.1 przynajmniej umie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi