cyberdog Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 TYTUŁ: Crash Bandicoot SOCCER GATUNEK: piłka nożna/sportowa OPIS: Pulpit/crashbandicootsoccer/Crash_Bandicoot_Soccer/Help :D FABUŁA: Jak ktoś wie kim jest Crash Bandicoot, to wie o co chodzi. :) Roboty z kosmosu wyzwały Crasha na mecz. :P Cały świat jest w Twoich rękach... CREDITS: GRAFIKA: cyberdog, oski-95 MUZYKA: Game Maker (Mark Overas?) PROGRAMOWANIE: cyberdog Link: https://gmclan.org/up1896_3_Crash_Bandicoot_SOCCER.html Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Screeny: dam potem, ok? NIE! daj screeny to dopiero moze pobiore :] . Edit: pobrałem a tu, zła fizyka odbijana piłki zwykly klocek a on sie nie sprawdza hmmmm...grafa..ee daje 1.5/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 OK, dałem screena. Komenty, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ło jaaa... Ta muzyka już chyba była z tysiąc razy użyta :( A sama gra do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 om... g! powiem Ci jedno, jeśli zaprzestaniesz na kodzie a grafikę wywalisz, to ŻADNA Twoja gra nie będzie dobra i na poziomie. Nie oceniam bo znowu sie obrazisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 zdecydowanie bardziej czekam na xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ######ste te postacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Moja ocena to 1/5: + brak; - menu; - fizyka piłki; - grafika; - AI zawodników; - jest kilka postaci a my możemy sterowac tylko jedną :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Miki77, poprawię: - menu; - fizykę piłki; - grafikę; - AI zawodników; - przełączamy się między postaciami. Aha, te ostatnie... jak zrobić? P.S: To mój brat prosił, aby dać tę grę! Oski-95 to mój brat... :) Dla rodziny się robi wszystko! :D P.P.S: Brat cioteczny, oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Średniawe to, kiedy grałem to mimo iż piłka była w bramce przeciwnika to on dostawał punkty. Zerowe AI piłkarzy, najzwyklejsze odbijające się obiekty. Postacie są za małe. I mógłbyś jeszcze jakoś oznaczyć postacie którymi sterują gracze, bo minęło kilka chwil zanim połapałem się w tym bałaganie którą postacią w ogóle steruje. Ale masz u mnie dwie gwiazdki za pomysł. Dopracuj ją a będzie z tego nawet ciekawa gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ach to jest po prostu hańba i plamienie dobrego imienia Crasha Bandicoot! Jak śmiesz taki chłam nazywać jego imieniem? xD Crash Bandicoot jest najlepszy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nie powiem że ta gra to chłam. ale dobra też nie jest. daje 2 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (Mark Overas?) Ja ci dam Overas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 - przełączamy się między postaciami. Aha, te ostatnie... jak zrobić? Gdzieś widziałem przykład zmieniania postaci,jak znajde to dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 fe ['] dla mnie sprawa jest jasna: gry robi się po to, żeby ktoś inny miał z nich frajdę, ta jest zrobiona ewidentnie po to, żeby napisać temat i pochwalić się swoją nieumiejętnością robienia gier w GM O_o ucz się dalej, oczywiście, ale dla mnie jasne, że gra jest beznadziejna ;] 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi