Syliush Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Tytuł: Celnomania Gatunek: Strzelanina Opis: Sprawdza twoją celność. Download: Celnomania Rozmiar pliku: 1,059MB Autor: Syliusz Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Pięć minut roboty ale dobra grywalność a ja mialem 109 :P Moja ocena to 2/6 bylo by 3/6 jakbys nie zlampil z przykladu jakluba. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jak dasz statystyki w stylu "jakim procentem wszystkich strzałów są strzały celne", to dostaniesz dwie gwiazdki. Póki co daję Ci jedną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @Syliusz moge ci pomoc z robieniu tego co adster napisal :D dla mnie to pestka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Przerobiony przykład, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wziołem tylko 4 cześci z jakluba celownik hero strały i i ten efekt ale moge przerobić do nie zauwazalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ustawia zmienną score na procent pocisków, które trafiły ze wszystkich wystrzelonych. if wszystkie>0 {round(score)=(celne*100)/wszystkie} I wystarczy tylko dodawać do zmiennej wszystkie +1 za każdy wystrzelony pocisk, a do zmiennej celne +1 za każdy pocisk, który trafił. Sprawdzałem, mój skrypt działa, więc jak coś Ci nie będzie działać, to nie z mojej winy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ja ci dam, zbeszcześciłeś Shoballa. (joke) :P Na serio: gra jest nudna. Takich przeróbek mojego przykładu się nie spodziewałem... Masz 2 punkty na 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi