Maximal Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Start tury: 3.05.2007 - 21:00 Temat: Gra ekonomiczna Czas: 48h Uwagi: Gatunek nieco bardziej pracochłonny niż zwykle, więc wyjątkowo dostajecie dwa razy więcej czasu. :3 Radujcie się! Do boju! Ciuch-ciuch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Maximal, zawsze dajesz ligę wtedy, kiedy ja nie mogę tworzyć xDDD no ale cóż, skręcę cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 skręcę cuś Byle nie sto**a, sorki za żart...w sensie, że gra może być na przykład o sprzedawaniu w sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Byle nie sto**a, sorki za żart...w sensie, że gra może być na przykład o sprzedawaniu w sklepie?Wykręcę Ci numer a la Marmot. http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra_ekonomiczna xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Byłem pewny, że to na rodzaj Industry Giant, ale się wahałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 nie, nie, nie dam rady xD na tą turę sobie odpuszczę, ale życzę powodzenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 I jak się prezentuje mój temat? =3 Niestety gry z seri "Kurw*! Kurw*!" nie zobaczycie =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 a tu matura i d..a :/ a taki fajny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Done =) Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ej Black jak się uruchamia twoją grę bo za cholerę jej nie mogę uruchomić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Taa mi się włącza, ale pisze: "Gra ekonomiczna" i jak coś napiszę to się wyłącza. Czy to już koniec? =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ta, Black zawsze coś takiego palnie na ligę że tylko płakać. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Skończone! :D !!!Link!!! Tylko się nie śmiać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Skończone! :D !!!Link!!! Tylko się nie śmiać :] Program wykonał nieprawidłową operację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Program wykonał nieprawidłową operację... Mi wszystko działa <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Hmmm przypomniało mi się o grze którą kiedyś robiłem, można powiedzieć że ekonomiczna chociaż nie do końca.. w grze sprzedawało się trawę ;) a była to platformówka, w której prowadziło się rozmowy z każdym napotkanym typem, wbijało na imprezki i popychało zioło (można było okrajać paczki), kupować większe ilości od gangsterów z garażu, albo taniej, jeśli miałes znajomości od rastamana mieszkającego na wybrzeżu itp.. a wszystkie dialogi były czytane (z wielu wielu gier zaczerpniete dzwieki, i wszystko super posklejane, 100x lepiej niż w backach) gdybym to jeszcze miał to demko... :) chociaż nikt by mi i tak nie uwieżył że w 48h ;p sorry za offtopa, ale tak bywa jak człowiek przypomni sobie nagle że robił zarąbistą grę której nigdy nie skończył, i nawet o niej nie pamiętał ;) A temat fajny,ale tu przydały by się naprawdę porządne i rozbudowane prace, ja sie za to nie biore, ale chetnie posciagam wasze 48 godzinne wypociny ;D pokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi