Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Oto screeny narazie 3 z bfg10k bfg9000 i plasma gun: Piszcie co sadzicie i jakie bronie mam dorobic... przyklady narazie sa pistolet, maszynowka, dubeltowka, bazooka, granaty, flamethrower, plasmagun, plasmabeam, snajperka, minigun, bfg9000, bfg10k i Redeemer a i bomba prawie nuke (prawie robi wielka różnice :] )...no to chyba wszystko ale mi jeszcze malo... piszcie tez jakie macie pomysly Takze chozi mi o nazwe dawac propozycje ;) kazda rozpatrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Nieźle to wszystko na screenie wygląda! :P I niech będzie piła elektryczna! Znaczy... Chainsaw, czy jakoś tak... Niech zabija jednym atakiem, ale trzeba będzie podejść do przeciwnika. Ja wręcz KOCHAM piły elektryczne, które wytryskują 2 razy więcej krwi niż nóż... oczywiście tylko w grach! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 te duszki nie pasują za bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Nieźle to wszystko na screenie wygląda! :P I niech będzie piła elektryczna! Znaczy... Chainsaw, czy jakoś tak... Niech zabija jednym atakiem, ale trzeba będzie podejść do przeciwnika. Ja wręcz KOCHAM piły elektryczne, które wytryskują 2 razy więcej krwi niż nóż... oczywiście tylko w grach! :D Chcesz pile??? to ja bedziesz mial...a krwi siknie tyle ze hoho...Zreszta sam zobacz i jeszcze krew: Zadowolony??? Tyle tylko zostalo z potwora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ja takie chciałem dawno już zrobić :P Ale odechciało mi się... Hmmm życzę powodzenia, chętnie zagram ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ja wręcz KOCHAM piły elektryczne, które wytryskują 2 razy więcej krwi niż nóż... oczywiście tylko w grach! Ta jasne, tylko w grach, to co stało się z tym psem którego masz na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 te duszki nie pasują za bardzo wiem ja to pozniej zmienie a narazie niech se siedza :D :D piszcie dalej jakie bronie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 No Palsma gun i bazooka musi być... Jak chcesz to granaty. PS: Fajnie że będzie BGF :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Zapowiada się ciekawie. Ja proponuję takie coś jak w Gears of War, karabin maszynowy z podłączoną u dołu piłą mechaniczną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 No Palsma gun i bazooka musi być... Jak chcesz to granaty. PS: Fajnie że będzie BGF :-) i to jakie prosto z q2... promien tez jest a granaty tez sa... ...bazooka, granaty, flamethrower,... bronie nie musza byc z quake lub dooma lecz jakie wam przyjda do glowy:) Miki mozna to zrobic tyleze prawy przycisk=piła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Miki mozna to zrobic tyleze prawy przycisk=piła No właśnie o to mi chodziło. Można by jeszcze zrobić jakiś bonus, który np. dodawał by ci siły na kilka sekund i nie mogliby cię zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 No właśnie o to mi chodziło. Można by jeszcze zrobić jakiś bonus, który np. dodawał by ci siły na kilka sekund i nie mogliby cię zabić. Myśle tez nad tym ale czeba bedzie popracowac sa kody jak co :P jak co to dodam do innych wersji... teraz robie menu glówne, jak dobrze pójdzie to zaraz zamieszcze not final... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 usunolem pile a dodalem to do maszynówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Mam problem... Zrobilem menu i gdy naciskam backspace w grze (nie menu) to idzie mi do tego co chce, ale gdy robie to w menu to uruchamia mi gre o nowa... HELP!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Jak ja taką grę zrobie, to się schowa (oczywiście moja :)) A po screenach to zobaczyłem postać i wyglądem i stylem (nawet broni trzymania) Stickman Sam, a kiedyś robiłem taką grę no to do tego powracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 tak bo na poczatku robilem stylem z gra stickman sam... jeszcze dzis bezie download tyleze emo a i jaja z menu glownym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Wreszcie juz jest macie tutaj wersje demo pisac co nie pasci moze sie to da rozwiazac... jezeli chcecie zapisac to lepiej f5 a load f6 tamto w menu glownym nie daje gwarancji powodzenia... macie tego linka Download :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbsup: B) :death: :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Całkiem nieźle, ale sterowanie jest niewygodne (postać strasznie się ślizga). No i menu - gdy wychodzę z gry jest dziwnie rozjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Całkiem nieźle, ale sterowanie jest niewygodne (postać strasznie się ślizga). No i menu - gdy wychodzę z gry jest dziwnie rozjaśnione. Pisalem ze menu robi jaja a z chodzeniem zaraz zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 zrobilem z chodzeniem i swiecacym menu ale nadal problem jest z kontynuacja... macie linka...pomocy jak to naprawie (razem z wami)to robie rundy... LINK Warn.Ciągle robisz duble posty, co 30min jak nie mniej jeden ... Zwolnij stary troszke bo spam robisz. Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ta jasne, tylko w grach, to co stało się z tym psem którego masz na zdjęciu? On... Eee... Przeszedł małą... Hmmm... operację plastyczną... :D Błaach! :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 jak nie wiecie czym kody sie wlacza to nacisnijcie backspace<= sa one podane w game info... piszcie komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 problem zakonczony...zmieniam goscia, znaczy dodaje kolory i zmieniam te duszki na cos bardziej mrocznego... w wersji emo nie ma chyba engina tego czarnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Ludziu, ale dublepost'ujesz...po pierwszych screenach byłem pewny, że to gra z góry, jednak z boku(bez skojarzeń). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Fajna gra, ale troszkę trudno na początku zabić duszki =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 zrobilem nowsze demo macie tu wersje 1.2 LINK: Download zmienilem goscia i menu w grze dziala jako submenu rund jest o 1 wiecej :P Jak mi tylko nowe glosniki przyjda to robie dzwieki Edit: A i mozecie wlaczyc tryb pelnoekranowy macie screena dlaczego: a jak macie problemy to od czego sa kody??? Backspace sie wlacza okno god - 200000000 health (nie brac apteczek bo bedzie "tylko" 125 dejze - wszystko procz kluczy daj ammo - max ammo daj bronie - wszystkie bronie procz bfg10k i redeemera nuke - redeemer thebfg - bfg i jeszcze byl na kill all ale nie pamietam.. w lewym gornym rogu macie ile zyc i ptk z bronia nie chce mi sie bawic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Na 'słabszych' kompach się tnie trochę :P Chyba ze względu na zbyt dużą ilosć instance'ów w roomie. Po co zrobiłeś te spadające i wybuchające lampy ?? Nie dośc, że się ceimno robi, to jeszcze grę spowalnia i wydajnośc obniża... Ogólnie światła są nieźle wykonane, ale rzeczywoście, trochę ciemno tam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wyskoczył mi jakiś błąd z piłą w drugim levelu, i się wyłączyło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 nie grałem w to długo ale przyznam że gra jest ######sta, fajnie jakby była na full screen i troszke większe te elementy z bohaterem wyśrodkowanym(na ekranie) a nie z widocznością na cały level :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Press F4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi