blackmaul Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 http://www.pix.art.pl/articles.php?what=details&id=18 ? Hm, jeśli Jakub znowu wygra, to będziemy mieć ładny komplecik. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Oczywiście z tym wywalaniem Jakluba to był żart. =] Po prostu chłopczyna robi porządne gry, a nie jakieś gó*na (za przeproszeniem ;p), jak reszta uczestników. Weźcie się ludzie w garść, bo macie szansę wygrać. ;) Mam pytanie ? Czy trzeba koniecznie dawać sprite zrobine przez siebie ? Czy też można z neta ? Nie. W sumie dzięki za przypomnienie, zaraz dopiszę punkt do regulaminu. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jak się człowiek śpieszy to się diabeł cieszy. Popsułem kod. Ale i tak bym nie wygrał z Jaklubem może najwyżej z guXiem. PS: Co ile są tury ? kiedy będzie następna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 PS: Co ile są tury ? kiedy będzie następna ? Zwykle co tydzień. Zabrońcie Jaklubowi dawać gry na ligę! On zaraz wszystkie głosy zeżre! Ja na niego nie głosuję! Teraz, cyberdogu, nie liczyłbym, że wygram, bo czuję, że Hansujo wygra. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Przeważnie tury są w weekend, bo tak najwygodniej. Ale ze względu na wolny tydzień, kolejna tura będzie za 1-2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi